Вида поново клицао „Слава Украјини!“, са додатком „Београде, гори!“

САД ЋЕ ОПЕТ И ОН И ЊЕГОВИ ДА ТВРДЕ ДА ЈЕ СВЕ БИЛО „ШАЛА“ И ДА ОН ВОЛИ И РУСЕ И СРБЕ

* Није случајно што је Домагој Вида спојио „Слава Украјини!“ и „Београде, гори!“ – баш после победе над Русијом. „Слава Украјини!“ је поклич украјинских усташа, који маштају да Москва гори

* Не може „За дом спремни!“ паљевина и клања. Нису Хрвати случајно ишли на Стаљинград. Добровољно и одушевљено. Нико их није присиљавао. Једино што нису схватили на кога иду и шта их чека

__________________________________________________________________________________

         ХРВАТСКИ фудбалски репрезентативац Домагој Вида „прославио“ узвикивањем након победе над Русијом „Слава Украјини“, што је украјински аналог усташког „За дом спремни“.

         Потом се покушао извадити тврдњама да је то била „шала“, а да он „воли Русе“. Само, врло брзо је сам себе демантовао, а и Хрватски ногометни савез који се огласио тврдњом да је „Слава Украјини“ била тобоже само Видина реакција на броје поруке подршке из Украјине.

         Појавили су се нови видео-кадрови који су и Виду и ХНС  поставли на место.

         На новом видеу Вида узвикује поново „Слава Украјини!“ и „Београде, гори!“. Једно за другим.

         У тим тренуцима је седео поред помоћног тренера репрезентације Хрватске Ивице Олића, са којим – држећи флашу пива у руци – почиње да пева: „Кафана је моја судбина. Она ме је теби узела!“

          Руски медији пишу, иначе, да је Вида и алкохоличар и „откачен“.

          Подсећају да је озбиљне проблеме са алкохолом имао у новембру 2016-те када га је кијесвка полиција у 4 сата иза поноћи зауставила пијаног за воланом. Због тога је годину дана био без возачке дозволе и морао да платиза украјинске прилике повелику казну (10.000 гривни).

          Наводе такође да је у септембру 2012-те – зато што је пио пиво у аутобусу којим су фудбалери загребачког Динама путовали на куп-утакмицу – био одстрањен од тима и наводно морао да плати 100.000 евра казне.

          Вида је 2014-те – са још неколико хрватских репрезентативаца – пијанком `прославио` 0:0 против Исланда. Хрватски медији су тада објавили да је Вида попио најмање три литра пива.

         У мају 2011-те је био истеран из репрезентације у време квалификација за Евро-2012 јер је (био је тада играч Бајера) био један од иницијатора туче. 

         Није случајно што је Вида спојио „Слава Украјини!“ и „Београде, гори!“ – баш после победе над Русијом.

         „Слава Украјини!“ је поклич украјинских усташа, који маштају да Москва гори.

         Не може „За дом спремни!“ паљевима и клања. Нису Хрвати случајно ишли на Стаљинград. Добровољно и одушевљено. Нико их није присиљавао.

         Једино што нису схватили на кога иду и шта их чека.

         Видео: https://vk.com/videos-70187376?z=video-70187376_456240531%2Fclub70187376...

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари