Неодлазак на море, посветите себи

КВАЛИТЕТНО И ЗАБАВНО ЛЕТО КОД КУЋЕ

 

        ФИНАНСИЈСКА криза погађа већину људи тако да оно што се некад подразумевало сада представља луксуз.

         Уместо да пасивно жалите што и ове године нећете отићи на море и уздишете док на Фејсбуку гледате слике пријатеља са места која нисте у могућности да обиђете, покушајте да време које проводите у свом граду корисно искористите. Ако се мало осврнете око себе увидећете да има много више људи него што сте мислили који су у вашој ситуацији. Свакако је све боље од седења у кући.

          Излазите - Можда су вам најближи пријатељи ван града, али то није разлог да се не забављате. Позовите старе пријатеље са којима се одавно нисте видели јер ће тема за разговор сигурно бити на претек, а време ће много брже проћи. Проверите заједно који клубови раде у граду, идите у биоскопе на отвореном, а увек има и културних и музичких дешавања за које вам улазница ни не треба.

        Рекреација - Уколико сте љубитељ групних спортова, на неком од оближњих игралишта окупите свој тим или се прикључите људима које не знате, али су ради да вас укључе у свој тим. Ако сте ипак за соло варијанту, возите ролере, бицикл или пливајте на базену. За оне одважније препоручује се уписивање на курс латино или трбушних плесова који су преко лета најактуелнији, а ништа мање занимљива није ни зумба, тренутно најпопуларнији фитнес програм који комбинује латино плесове са фитнес покретима.

        Усавршите таленте - Склони сте сликању, фотографисању, фризирању, исцртавању ноктију или нечему другом? Право је време да прибавите оно што вам је неопходно и порадите на дару који поседујете. Изненадићете се како ваша креативност нема граница.

        Надокнадите пропуштено - Уколико током године нисте стигли да погледате филмове које сте позајмили још пре неколико месеци или књига коју каните одавно да прочитате има бар слој прашине на себи, сада имате времена на претек да се позабавите тиме. Такође, уколико вас је нека активност одувек привлачила, а никада нисте смели или могли да се у њој опробате, ово је идеално доба да коначно покушате.

        Угађајте себи - Времена јесу тешка али то не значи да себи треба да ускратите излазак на пиће или посластицу. Уколико преферирате кућну варијанту, на Интернету или бројним телевизијским емисијама можете пронаћи бројне рецепте за јела и пића. Експериментишите и  усавршите своју умешност којом ћете засигурно фасцинирати и пријатеље кад се врате с мора.

 М. Ч. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари