Откривен мистериозни округли `објекат` у кинеској пустињи Гоби

 

НЕКИ ПОМИЊУ `АЕРОДРОМ ВАНЗЕМАЉАЦА`, АЛИ СЕ ПРЕ МОЖЕ РАДИТИ О НАПУШТЕНОЈ ВОЈНОЈ БАЗИ

* Московски војни експерт Валериј Дрозденко: „Одгледао сам. Не мислим да се ради о монтажи. На снимку округлог објекта разазнају се силуете авиона налик на МиГ-15 на којима је још Јуриј Гагарин летео. Међутим, око тог `објекта` су неасфалтирани путеви. Све не личи на објекат ратне авијације. Јер, около су неке `стазе` у виду слова Х. Такав облик немају писте за узлетање и слетање. Могуће је да се на том месту изучавају зрачења и експлозије “

_________________________________________________________________________________

         БЛОГЕРИ YouTube-канала Thirdphaseofmoon објавили су да су открили неколико чудних објеката у пустињском делу севернокинеске провинције Гансу.

         Њихово откриће веома је лако проверити уласком на мапе  Google са координатама 40.458779, 93.313129

         Сам канал је специјализован за `летеће тањире`, па није чудои што су његови аутори дошли до претпоставке да се ради о `аеродрому ванземаљаца`.

         Међутим, признали су да је вероватније да је реч о тајној кинеској војној бази. Можда напуштеној.

         Видео-клип је одгледао и прокоментарисао московски војни експерт Валериј Дрозденко:

         „Одгледао сам. Не мислим да се ради о монтажи. На снимку округлог објекта разазнају се силуете авиона налик на МиГ-15 на којима је још Јуриј Гагарин летео. Међутим, око тог `објекта` су неасфалтирани путеви. Све не личи на објекат ратне авијације. Јер, около су неке `стазе` у виду слова Х. Такав облик немају писте за узлетање и слетање. Могуће је да се на том месту изучавају зрачења и експлозије “.

         Дрозденко сматра да се највероватније ради о некаквом старом објекту и додаје да све личи на `хијероглифе пустиње Наска“.

         Посебно наглашава да се несумњиво ради о нечему што је направио човек, али не тако давно.

         У овом светлу, није без значаја чињеница да се кинески Бајконур  од 1958-ме налази на граници провинције Гансу и аутономне области Унутрашња Монголија.

         Кинески медији пишу да нови ловци Ј-10А пролазе тестирања у неком центру у пустињи Гоби. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари