Ђилас: Кандидати опозиције од априла 2022. руководиће и Београдом и Србијом

НАГЛАСИО: ИЗБОРНА ИСТРАЖИВАЊА ЈАВНОГ МЊЕЊА СЛУЖЕ ДА СЕ ОБЕСХРАБРЕ ПРОТИВНИЦИ РЕЖИМА

* „Кандидат за градоначелника ће бити симбол свега што Београд заиста јесте - велеград са душом. Кандидат за председника (Србије) ће омогућити да престану поделе у нашем народу, али и друштву уопште“

___________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да ће кандидат опозиције за градоначелника Београда на изборима који су најављени за април наредне године бити особа која је симбол свега што главни град јесте, и да је уверен у изборну победу.

       Ђилас је за данашње издање листа "Нова" рекао да "идентичан епилог" очекује и у трци за председника државе.

       "Апсолутно сам сигуран да ће кандидати бити људи које ће грађани моћи да замисле на позицијама градоначелника главног града, али и за председника државе. Кандидат за градоначелника ће бити симбол свега што Београд заиста јесте - велеград са душом. Кандидат за председника (Србије) ће омогућити да престану поделе у нашем народу, али и друштву уопште", рекао је Ђилас.

       На молбу да упореди налазе истраживања које је он наручио с онима које је објавио недавно "Фактор плус", а по ком Српска напредна странка (СНС) без партнера има око 57 одсто подршке, Ђилас је рекао да истраживања служе како би се обесхрабрили противници режима.

       "Сви умешани у такве радње ће одговарати пред законом, као што је то био случај у сличним ситуацијама у Грчкој и Аустрији", истакао је Ђилас.

       (Бета)     


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари