Ђилас: Скраћењем мандата владе на трећину – Вучић признао да је бојкот успео

„САМО УДРУЖЕНИ МОЖЕМО ВРАТИТИ ДРЖАВУ КОЈУ ЈЕ РЕЖИМ ОТЕО НАРОДУ“

* „Ми настављамо са нашим планом, са свим нашим партнерима дефинисаћемо јасне захтеве за фер и поштене изборе и са њима ћемо изаћи у јавност када завршимо договоре са свим противницима Вучићевог режима. Ти захтеви ће бити основ за преговоре под покровитељством ЕУ који ће обезбедити слободни РТС и гласање без уцена и притисака

______________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) најавом ванредних избора, односно скраћењем мандата Владе на једну трећину, "признао да је бојкот успео", саопштено је из ССП.

       Ђилас је у писаној изјави навео да је "то био први корак у нашем плану за смену овог режима".

       "Честитам грађанима на том успеху. Ми настављамо са нашим планом, са свим нашим партнерима дефинисаћемо јасне захтеве за фер и поштене изборе и са њима ћемо изаћи у јавност када завршимо договоре са свим противницима Вучићевог режима. Ти захтеви ће бити основ за преговоре под покровитељством ЕУ који ће обезбедити слободни РТС и гласање без уцена и притисака", рекао је Ђилас.

       Лидер ССП је навео и да та странка у исто време договара и сарадњу везану зе регрутацију и едукацију контролора који ће сачувати сваки глас на тим слободним изборима.

       "Шта год да Вучић каже он не може више да сакрије да се Србија налази у политичкој кризи, да је здравље народа угрожено и да се налазимо пред економским колапсом. Само сви заједно удружени у борби против лудила које нам продају за нормалан живот можемо државу коју је овај режим отео вратити народу. И ми ћемо то урадити", казао је Ђилас.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари