Ђиласу смета што од Ђурића нико не брани Ивановића и Кесића

ДИРЕКТОРУ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА КиМ ПОРУЧИО: НЕ ИДИ ЗА АМБАСАДОРА У САД – ВРАТИЋЕШ СЕ ПРЕ НЕГО ШТО ОДЕШ

* Навео да се на Ивановићу црта мета већ месецима због летовања у Хрватској, и да се проглашава усташом и издајником, а да је Кесић "на тапет" стигао већ после прве емисије и сатиричног описа догађаја у Црној Гори

____________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да је Марко Ђурић, "неуспешни студент права", покушао да увреди и омаловажи два врхунска професионалца Ивана Ивановића и Зорана Кесића тако што их је назвао дворским лудама.

       „Марко Ђурић је рекао да су Иван Ивановић и Зоран Кесић моје дворске луде. Поражавајуће је да овакав речник користи неко ко обавља важне функције у држави, али је исто тако поражавајуће што у одбрану Ивановића и Кесића нико није стао", оценио је Ђилас.

       Ђилас наводи да се на Ивановићу црта мета већ месецима због летовања у Хрватској, и да се проглашава усташом и издајником, а да је Кесић "на тапет" стигао већ после прве емисије и сатиричног описа догађаја у Црној Гори.

       „И поред свега тога, број оних који су стали у њихову одбрану може се пребројати на прсте једне руке. Већину чине они који нису никада ни говорили. Ћуте, надајући се да се њима то неће догодити", казао је председник ССП.

       Ђилас је рекао да је Марко Ђурић о њему изнео "лажи" да је у време обављања посла градоначелника инкасирао преко 500 милиона евра.

       „Уместо да по стоти пут демантујем такве лажи, имам једно питање за Марка Ђурића: ако сам украо 500 милиона евра, а ти си Марко поштен човек који живи од плате од 1.000 евра, како си ти онда, Марко, прошлог лета могао да платиш летовање у истом хотелу у Грчкој у исто време када сам и ја, са породицом, био у њему? И ти, и твој другови државни секретар Боске Стевановић и шеф кабинета председника Вучића Ивица Којић. Откуд мени, то је познато. Али откуд теби и другарима, мораћеш једног дана да објасниш", навео је Ђилас.

       Поводом најаве да ће Ђурић бити амбасадор Србије у Вашингтону, Ђилас је функционеру СНС-а поручио да му се одлазак не исплати.

       „Видим спремаш се за Вашингтон. Реално ти се не исплати да идеш. Крај ваше владавине се ближи. Брже ћеш се вратити него што си отишао“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари