Јеремић: У Србији је све више насиља – блажи облици воде тежим

УВЕРЕН ЈЕ ДА ИЗМЕЂУ ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ МОРА БИТИ ЕУ КАО КРЕДИБИЛАН ПОСРЕДНИК

* Поводом увредљивих плаката наспрам своје куће рекао: „Плакати испред моје куће, баш испред моје куће и само испред моје куће, ни лево ни десно, нити на било којем другом месту у комшилуку - очигледно су били упућени мени и мојој породици, са поруком 'Знамо где живиш!'“

_____________________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Народне странке Вук Јеремић изјавио је поводом лепљења увредљивих плаката преко пута зграде у којој живи са породицом, да је у Србији све више насиља, нарочито у вербалној комуникацији.

       На ТВ Њузмакс Адриа Јеремић је нагласио да вербална комуникација и блажи облици насиља закономерно воде ка тежим, па онда на крају неко буде нападнут, пребијен или горе од тога.

       „Плакати испред моје куће, баш испред моје куће и само испред моје куће, ни лево ни десно, нити на било којем другом месту у комшилуку, очигледно су били упућени мени и мојој породици порука је била 'Знамо где живиш!' ", рекао је Јеремић.

       Прекопута зграде у којој Јеремић живи са породицом, излепљени су плакати увредљиве садржине, на месту које је покривено безбедносним камерама, пошто су плакати лепљени на зиду амбасаде једне афричке државе.

       Полиција није саопштила да ли је нашла починиоце.

       Јеремић је казао да је неопходан дијалог власти и опозиције о изборним условима и да је у том дијалогу неопходан кредибилан посредник, а то може бити само Европска унија.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари