Стефановић: Заједнички фронт и листу нудимо свима који неће власт са СНС

ОПТУЖИО ВЛАСТ ДА СВЕ ПЛАЋА ДО ПЕТ ПУТА ВИШЕ НЕГО ШТО СТВАРНО КОШТА

* Заменик председника ССП у Книћу: „Ако не постигнемо иоле побољшање изборних услова, да избори барем мало, донекле личе на демократски слободне изборе, онда ми се чини да више избора у Србији неће ни бити и онда ће грађани, ми апелујемо на миран начин, да одлучују о сопственој судбини

______________________________________________________

       ЗАМЕНИК председника Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић изјавио је да су сви они који не желе да уђу у власт са Српском напредном странком (СНС), добродошли да са ССП праве заједнички фронт и заједничку листу, "ако успеју да се изборе за изборне услове".

       „Ми смо сада потпуно сконцентрисани на дијалог под окриљем Европске уније о изборним условима. Ако не постигнемо иоле побољшање изборних услова, да избори барем мало, донекле личе на демократски слободне изборе, онда ми се чини да више избора у Србији неће ни бити и онда ће грађани, ми апелујемо на миран начин, да одлучују о сопственој судбини", рекао је Стефановић.

       Он је у Книћу, где је представљао "План за дан после" његове странке, рекао новинарима да ће грађани на изборима следеће године бирати између "мафије, и интереса грађана и будућности Србије".

       „Зато смо данас овде у срцу Шумадије, месту где најлошији, најнекомпететнији, људи са купљеним дипломама воде једну предивну општину каква је општина Кнић, да не говорим о Крагујевцу и многим другим местима у околини, где се најлошији људи често, на намештеним тендерима лично богате, док људи живе у све већој беди и немаштини", изјавио је Стефановић.

       Према његовим речима, један од начина да се то заустави су "слободни и демократски избори за које ћемо се борити".

       „У тој ситуацији сви људи добре воље, сви који не сумњају, а никада не желе на било који начин са Српском напредном странком да уђу у власт су добродошли да правимо заједнички фронт и заједничку листу, ако се изборимо за изборне услове", рекао је Стефановић.

       Он је оценио да председник Србије Александар Вучић обилази места по Србији "покушавајући да одговори" на то што ради ССП, са разликом што председник обећањима на тим обиласцима "покушава да лаже и обмањује грађане Србије".

       „Грађани Србије треба да знају да су то њихове паре, да он поклања њихове паре и да све жели да плати три, четири и пет пута више него што тржишно кошта", оценио је Стефановић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари