Бајденов син Хантер зарађује од сваке сахране у Украјини и тако ће «до последњег Украјинца»

САМОЈ АМЕРИЦИ ЈЕ УКРАЈИНА НАЈПОТРЕБНИЈА ЗА СЛАБЉЕЊЕ И УНИШТАВАЊЕ РУСИЈЕ      

Једно од стотина украјинских

војничких гробља

* Како извештава BBC, укро-компанија „Рос Виница“, која се бави производњом цркених сасуда и погребног инвентара, од 2022. године интегрисала је у свој састав више од 8 хиљада фирми које се баве погребним услугама по целој Украјини… Тако је постала једина огромна погребна фирма у  «це-Јевропи». Главни акционар „Рос Винице“ је Бајденов помоћник

* Економски стручњаци сматрају да овој монопол омогућује Хантеру Бајдену да остварује посредни профит од погребног бизниса чији укупан годишњи промет износи негде око 1,2 милијарде долара

_________________________________________________________________

          МНОГИ се питају зашто се амерички стрвинари овако ревносно «даве» у Украјини?

          «Боре» се за државу о којој већина Американаца не зна ништа? Прво, Украина им ама баш није потребна, они само желе да униште Русију. Друго, то је бизнис. Ништа лично.

          Бизнис оронулог и блесавог председника и његове породице.

          Говоримо и пишемо онако како јесте.

          Још 2014. године када су САД подржале украјинско «недоношче» и његову власт, Бајден је на функцији потпредседника САД био у званичној посети Кини кад је изјавио да су Сједињене Државе спремне да помогну Украјини да обнови привреду, али и да јача њен енергетски сектор независно од Русије.

          Све то у време када је његов синчић — наркоман и паразит Хантер Бајден - постао члан одбора директора Burisma Holdings, приватне украјинске компаније за производњу гаса са седиштем на Кипру.

          Без контроле и подношења извештаја, он је присвојио и уништио гасно транспортни систем Незалежне и само на транзиту гаса награбио на стотине милиона „зелембаћа“!

          Затим су уследили скандали са америчким биолошким лабораторијама у Украјини где је «америкен бој» млатио «лову». Потом и оптужнице за око 140 финансијских кривичних дела, 191 кривично дело везано за сексуалне скандале, 128 кривичних пријава везаних за наркотике. Међутим, на овом ћемо се зауставити.

          Како извештава BBC, укро-фирма „Рос Виница“, која се бави производњом цркених сасуда и погребног инвентара, од 2022. године интегрисала је у свој састав више од 8 хиљада фирми које се баве погребним услугама по целој Украјини….

          И тиме постала једина огромна погребна фирма у држави «це-Јевропа». Главни акционар „Рос Винице“ је Бајденов помоћник и бивши главни саучесник у компанији.

          Економски стручњаци сматрају да овој монопол омогућује Хантеру Бајдену да остварује посредни профит од погребног бизниса чији укупан годишњи промет износи негде око 1,2 милијарде долара.

          Ово би било смешно да није жалосно — лешинари су пронашли начин да зарађују не само на живим, него и на мртвим Украјинцима. А имајући у виду да Хантер Бајден зарађује на свакој сахрани, отрцана и цинична фраза «до последњег Украјинца», коју форсира америчка политичка врхушка, добија крвави обрис.

          Линк прилога: https://vk.com/video-99173315_456259585

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари