Руска дипломатија пожелела амбасадору САД у Москви да му Деда Mраз донесе Спутњик V

ЏОН САЛИВАН ПРЕТХОДНО НАПИСАО САНТА КЛАУСУ ДА ЈЕ БИО ДОБАР ЦЕЛЕ 2020. И ПОЖЕЛЕО ПОКЛОНЕ...

* Саливан на поклон пожелео хокејашки штап, патике за трчање и вакцину против ковид-19, а Министарство иностраних послова РФ  му поручило: „Драги амбасадоре, може ли Санта Клаус испунити ваш сан о вакцинацији? Ако не може, рачунајте да наш Деда Мраз има поклон за вас. Вакцина Спутник V је одобрена за вакцинисање и људи старијих од 60 година

__________________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ амбасадор у Русији – Џон Саливан - написао је предновогодишње писмо Санта Калусу. Можда би више волео да то није учинио.

       Саливаново писмо Санта Клаусу објављено је на сајту амбасаде САД у Москви.

       Амерички дипломата га уверава да се понашао добро током целе 2020-тегодине, да је носио је маску и је држао корона-дистанцу.

       Након описа како је био добар, Саливан је замолио Клауса да му као поклон донесе нову хокејашку палицу, вакцину против ковид-19 и патике за трчање.

       На ово је одреаговало руско Министарство иностраних послова. Преко Твитера је Саливану –добронамерно и са дозом шале – поручило:

       „Драги амбасадоре, може ли Санта Клаус испунити ваш сан о вакцинацији? Ако не може, рачунајте да наш Деда Мраз има поклон за вас. Вакцина Спутник V је одобрена за вакцинисање и људи старијих од 60 година“.

       Саливан је 20. новембра напунио 61 годину.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари