Генерал Стивен Кваст: САД знају како се за највише сат стиже до било које тачке на Земљи

ИЗЈАВИО ДА РАСПОЛАЖУ ТАКВОМ ТЕХНОЛОГИЈОМ И ДА ЈЕ ВЕЋ САДА МОГУ ПРИМЕНИТИ

* Кваст је до пре који месец био на челу Тренажне авио-команде у војној бази Сан Антонио, а ово је рекао приликом наступа у Хилсдејлском колеџу. Пензионисан је у септембру.Неки амерички медији износе претпоставке да је уклоњен због изјава „поводом питања која су се тицала космичких технологија“

_________________________________________________________________________      

        АМЕРИЧКИ генерал-потпуковник Стивен Кваст изјавио је да Сједињене Државе располажу технологијом која омогућава да човек буде пребачен на било коју тачку на Земљи – из било које друге тачке – за највише сат времена.

        Кваст је до пре који месец био на челу Тренажне авио-команде у војној бази Сан Антонио, а ово је рекао приликом наступа у Хилсдејлском колеџу.

        Још је навео: „Та технологија може бити примењена већ данас. То је аутономна технологија, а не резултат развоја неке од већ постојећих.А заиста омогућава да се из било које тачке за највише 60 минута стигне у било коју другу тачку на планети“.

        Генерал Кваст није пристао да открије било шта што би помогло да се закључи како фукнционише чудо-технологија о којој је говорио.

        Пре њега су неки други амерички високи официри говорили о „феноменима чија се природа не открива у изворима доступним широкој публици.

        Кваст је пензионисан у септембру. Пре само два и по месеца.

        Неки амерички медији износе претпоставке да је уклоњен због изјава „поводом питања која су се тицала космичких технологија“.

        Ово подразумева: да је рекао и нешто што је било забрањено.

        Да ли је и ово о чудо-технологији било под „строго пов.“?

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари