АМЕРИЧКИ ПОРТАЛ: За смак света неће бити криве Маје него - Срби

ПОЗВАЛИ СЕ НА НОСТРАДАМУСА И 86-ТИ КАТРЕН ЊЕГОВОГ ПРОРОЧАНСТВА

        ДА СУ Срби током две протекле деценије из САД и са Запада проглашавани „лошим момцима“ и дежурним кривцима за све лоше на простору „екс Југославије“ добро је познато и није ништа ново али је нешто ипак сасвим оригинално и досад нечувено да је српски народ крив и за најављени смак света 21. децембра!

       Амерички портал „Попјулар“ објавио је да за најављени смак света заказан за 21. 12. 2012. нису криве древне Маје по чијем календару за тај датум је предвиђена апокалипса већ Срби који су, намерно или не, тек испунили услов уз Нострадамусовог пророчанства да до смака света дође.

       - Нострадамус у 86 катрену свог пророчанства каже: „И доћи ће година са ђавољим бројем у обрнутом смеру (1999. година има три деветке које су обрнуте три шестице, односно број сатане) и тада ће ђаво желети да направи светски сукоб  да би 13 година касније и цео свет био уништен“. Јасно је да је те 1999. године, наставља даље амерички магазин, заиста и дошло до светског сукоба јер је 19 земаља света, односно НАТО пакта, ушло у сукоб са Србијом због Косова а цео сукоб су управо покренули Срби одбијајући мировни споразум са Албанцима. Вероватно Срби нису чули за Нострадамусово пророчанство али су ето ипак изазвали повод за смак света који нас очекује у петак, 21. децембра, тако да народе знајте, нису криве Маје што ће свет нестати већ Срби, закључуј портал, „Попјулар“.

       Нисмо сигурни да ли је овај чланак америчких колега новинара требало да буде духовит или оптужујући али је свакако показао само једно а то је да смака света ипак неће бити али смака разума код неких „преко баре“ свакако хоће.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари