Америчко државно скотство: Стејт департман обећао 15 милиона долара за хапшење Мадура

 НИШТА ВАШИНГТОНУ НЕ ЗНАЧЕ НИ ПАНДЕМИЈА, НИ ШТО ВЕНЕЦУЕЛА ПОМАЖЕ ИТАЛИЈИ...

* На нишан узели и бившег шефа војне обавештајне службе Венецуеле  Уга Карвахаля, шефа националне уставотворне скупштине Диосдада Кабеља, потпредседника Венецуеле задуженог за питања економије и финансија Тарека ел-Ајсамија и пензионисаног генерала Кливера Алкала Кордонеса“

* ФАКТИ: Ево, у Вашингтону поново функционишу  попут `Павловљевог пса`. Поново онима којима раде о глави – да би их демонизовали - приписаше да се баве (међународном) трговином наркотицима. Да су имали ишта при руци – приписали би Мадуру (као Садаму Хусеину) оружје за масовно уништавање. Само, уверени су да ће им и „наркотици“ завршити посао. Њима који су устостручили производњу хероина у Авганистану и Косово и Метохију претворили у своју нарко-колонију!

_____________________________________________________________________________

        АМЕРИКАНЦИ - не само они из „вашингтонског блата“ и дубоке државе који прогоне Доналда Трампа - не могу да не буду оно што јесу ни у време пандемије коронавируса.

        Трампов Стејт департман је објавио да ће награду од 15 милиона долара добити онај ко макар информацијом помогне да буде ухапшен председник Венецуеле Николас Мадуро. Заједно са неколико других званичника те латиноамеричке земље.    

        Државни секретар САД Мајк Помпео уцењивање Мадурове главе објаснио је:

        „Данас смо расписали награду за помоћ у позивању на одговорност Мадура и бивших званичника његовог режима који су одговорни за међународну трговину наркотицима. Ово се односи и на бившег шефа војне обавештајне службе Уга Карвахаля, шефа националне уставотворне скупштине Диосдада Кабеља, потпредседника Венецуеле задуженог за питања економије и финансија Тарека ел-Ајсамија и пензионисаног генерала Кливера Алкала Кордонеса“.   

        Баш га брига што Венецуела – за разлику од Сједињених Држава – помаже Италијанима у одбрани од епидемије коронавируса.     

        На страни САД  поводом Венецуеле су Канада, Велика Британија, Бразил, Грчка и низ других земаља.

        Легитимну власт у Каракасу подржавају, поред осталих, Русија, Кина и Мексико.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари