Комшић устао против Изетбеговићевог тактичког НАТО-минимализма

СА ПОЗИЦИЈА БХ/ГРАЂАНИЗМА И УНИТАРИЗМА ТВРДИ ДА ЈЕ ЗА НАТО ВЕЋИНА БиХ

Послушни лобиста са командантом НАТО штаба

Сарајево – генералом Мартом Ј. Бисел

* Тврди да у БиХ не постоји нико ко је овлашћен да говори у име целих народа: „Ни по Уставу БиХ нити по свом изборном резултату, поготово. Сви ти који мисле да могу говорити у име народа никада не прелазе просту већину гласача из само једног народа

* ФАКТИ: Ево, Жељко Комшић је већи `талибан` и од Алијиног сина. Говори да нико у БиХ нема право да говори у име „целих народа“, а сам тврди да „велика већина грађана“ жели у НАТО. Он то тобоже зна, а заправо НАТО је потребно да он глуми да ствари тобоже тако стоје и да он то однекуд зна. Он који не сме да изађе на очи бх/Хрватима које би требало да представља у Председништву БиХ. Он који у то тело никад не би био изабран да није потребан Бошњацима против бх/Хрвата. НАТО-лобиста Жељко Комшић игнорише истину да су грађани Српске листом против НАТО и да у РС ни делови политичке елите нису за НАТО јер су све странке за војну неутралност, а заједно представљају више него убедљиву већину бирача. Самим тим: и његовом срцу драгих „грађана“...

________________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да у НАТО не желе само делови политичких елита у БиХ, а да велика већина грађана то заправо жели.

        Комшић је то рекао за портал Радио Сарајева, а поводом изјаве председника СДА Бакира Изетбеговића да "ако Срби и ентитет Република Српска неће у НАТО, онда се неће ни ићи у НАТО".

        "Једини који не желе у НАТО јесу делови, само делови, политичких елита. Велика већина људи, без обзира ко су, заправо жели у НАТО ", казао је Комшић.

        Изетбеговић је рекао и да Годишњи национални програм (АНП) није услов за формирање Савета министара БиХ, јер он представља владавину закона и поштовање уставно-правног система у БиХ.

        Комшић, међутим, упозорава да у БиХ не тврди нико ко је овлашћен да говори у име целих народа и тако поново – по ко зна који пут – негира чињеницу да дејтонску БиХ чине два ентитета и три народа.

        "Ни по Уставу БиХ нити по свом изборном резултату, поготово. Сви ти који мисле да могу говорити у име народа никада не прелазе просту већину гласача из само једног народа", поручио је Комшић.

        Сам Комшић не сме да изађе на очи Хрвата које представља у Председништву БиХ и никад се у њему не би нашао да није потребан Бошњацима против бх/Хрвата.

        Он смишљено игнорише чињеницу да све анкете показују да је огромна већина грађана Републике Српске против НАТО и да су све странке у РС данас против уласка БиХ у НАТО, а оне представљају убедљиву већину бирача и грађана Српске.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари