Путин Доналда Трампа назвао блиставом и колоритном личношћу

ЗА БАЈДЕНА РЕКАО ДА ЈЕ ПОЛИТИЧАР ОД КАРИЈЕРЕ И ДА ЈЕ ТО – И ДОБРО И ЛОШЕ

* Нагласио: Да Трамп није талентован не би постао председник Сједињених Држава. Јер, он није потекао из америчког естаблишмента и раније није био део велике политике“

______________________________________________________

       ВЛАДИМИР Путин је у интервјуу NBC News  бившег америчког председника Доналда Трампа назвао необичном и блиставом личношћу и упоредио га са тренутним шефом Беле куће Џоом Бајденом.

       Прво је указао: „И сада верујем да је господин Трамп изузетна личност, талентована особа, иначе не би постао председник Сједињених Држава. Он је и колоритна личност. Може вам се свидети или не. Није потекао из америчког естаблишмента, раније није био део велике политике“.

       Одмах потом је нагласио да се Бајден „радикално разликује од свог претходника, јер је каријерни политичар који је њој провео готово читав свој одрасли живот“:

       „То је друга врста људи, то је и добро и лоше. Али, заиста се надам да неће бити ничег импулсивног у потезима актуелног америчког председника“.

       Путин је открио да на њега нису утицале скандалозне тврдње у Бајденовом мартовском интервјуу, у којем је претио да ће руског лидера извести пред лице правде због „мешања у америчке изборе“.

       И објаснио: „Већ сам на свој рачун чуо на десетине оптужби“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари