Путин: Политичари ЕУ потпуно зависе од Америке, кад би одлучила да их ПОВЕША - имали би само питањце...

„САМО БИ ПИТАЛИ – МОГУ ЛИ ЗА ВЕШАЊЕ БИТИ КОРИШЋЕНИ КОНОПЦИ ПРОИЗВЕДЕНИ У ЊИХОВИМ ЗЕМЉАМА“

* Руски лидер позитивно оценио ток специјалне војне операције у Украјини: „Наше трупе се држе херојски. Неочекивано за непријатеља, на неким фронтовима прелазе у офанзиву, заузимају најповољније позиције на висовима“

* ФАКТИ: Путин на рачун европских политичара није хтео да се шали до краја. Могао је, рецимо, да су Амери све лидере ЕУ, са изузетком мађарског премијера Виктора Орбана већ „обесили“ иако су живи и ходају, а и да дода да би већина њих – опет са изузетком Орбана – били срећни да им око врата намакну уже произведено у САД...

_________________________________________________________

          ВЛАДИМИР Путин је у интервјуу државној телевизији рекао да су европски политичари потпуно зависни од америчких и њихових инструкција.

          Руски лидер је открио да верује да су „Европљани спремни да изврше било које наређење које им стигне са друге стране Атлантског океана“.

          Чак је нагласио да ће европски политичари – ако им буде саопштено да Американци намеравају да их „обесе“ - „поставити само једно питање“ – могу се за то употребити конопци њихове националне производње.

          Додао је да ће Вашинтон и то одбити јер ће САД и ту производњу конопаца за вешање сачувати за своју текстилну индустрију.

          Путин је позитивно оценио ток специјалне војне операције у Украјини:

          „Наше трупе се држе херојски. Неочекивано за непријатеља, на неким фронтовима прелазе у офанзиву, заузимају најповољније позиције на висовима“.

          Указао је да су сви покушаји непријатеља да пробије руску одбрану, укључујући и коришћење стратешких резерви, били неуспешни.

           Упитан о будућим војним потезима Русије, Путин је обећао да ће одговорити одвојено - без камера.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари