Путин: Снага, независност и суверенитет Русије само ће јачати

ОБРАТИО СЕ УЧЕСНИЦИМА ФЕСТИВАЛА „ВЕЛИКА ПРОМЕНА“ ОДРЖАНОГ У МОСКВИ

* Русија планира да на националном нивоу формира дечији/омладински покрет. Већ спрема закон у којем ће бити записано да су циљеви покрета: промоција државне политике о деци и младима, учешће у васпитању деце, њихово каријерно вођење, слободне активности, стварање амбијента за њихово самоостварење, као и припрема деце и омладине за пун живот у друштву

__________________________________________________________

       СНАГА, независност и суверенитет Русије само ће јачати - изјавио је Владимир Путин.

       На затварању фестивала „Велика промена“ у Москви, председник РФ је у наставку рекао:

       „Свет се мења, и то брзо. Русија ће у овом сложеном свету, сигуран сам, само ојачати своју снагу, независност и суверенитет. <...> Напредоваће наша ркономија, технологије, наука и многе друге области – јачаће наше грађанско друштво и патриотско васпитање“.

       Путин је нагласио да успех Русије зависи од рада и достигнућа њених становника, које спајају вредности, култура, традиција и поштовање историје.

       Руски лидер је скренуо пажњу и на то да „до успеха воде људи који нису на речима, већ на делу укључени у оно што се дешава у њиховом граду, селу, држави у целини”.

       „Велика промена” је руски фестивал детињства и младости, који траје од 19. маја.

       Русија планира да на националном нивоу формира дечији покрет.

       Већ спрема закон у којем ће бити записано да су циљеви покрета: промоција државне политике о деци и младима, учешће у васпитању деце, њихово каријерно вођење, слободне активности, стварање амбијента за њихово самоостварење, као и припрема деце и омладине за пун живот у друштву.

       Први заменик шефа администрације председника Руске Федерације, Сергеј Киријенко, рекао је да ће идеологију „Велике промене“ одредити сама деца, уз помоћ одраслих.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари