Путин тужиоцима: Ово је епоха промена, оштро пресецајте све покушаје дестабилизације земље

НАГЛАСИО ДА РУСИЈА У СТАБИЛНИМ УСЛОВИМА ЈАЧА СВОЈ СУВЕРЕНИТЕТ И НЕЗАВИСНОСТ

* Посебно указао да ће Русија и даље на све санкције одговарати ширењем економских слобода и отклањање административних баријера за бизнис

_________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин изјавио је да је његова земља на путу позитивних промена и јачања суверенитета.

         - Пред државом је много важних задатака и доста нерешених проблема, али ми смо у етапи свеобухватних позитивних промена усмерених на јачање суверенитета, независности земље, будућности Русије и стварања услова за сигуран развој. Без обзира што живимо у епохи промена, радимо у условима прилично организованог система и у стабилној ситуацији базираној на поверењу наших људи - рекао је Путин на састанку са представницима Државног тужилаштва Русије.

         Он је констатовао да поверење људи мора бити оправдано резултатима у целини, као и тиме што ће бити осигурана праведност што је за друштво веома важно, а у том контексту улога Тужилаштва је изузетно важна.

         Путин је позвао тужиоце да пажљиво прате исплату плата, пензија и социјалне помоћи, поготово у вези са старима, сиромашним, малолетницима и вишечланим породицама.

         Руски председник је такође позвао Тужилаштво да спречи покушаје дестабилизације земље.

         - Молим вас да оштро реагујете на покушаје дестабилизације друштвено-политичке ситуације у земљи - рекао је Путин.

          Посебно је нагласио да ће Русија и даље на све санкције одговарати ширењем економских слобода и отклањање административних баријера за бизнис.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари