Врхушка ФБИ стоји иза намeштања избора против Трампа и `јуриша на Капитол`

ЕВО ШТА О ТОМЕ ОТКРИВА РУСКИ БЕЗБЕДЊАК-ГЕНЕРАЛ ВЛАДИМИР ОВЧИНСКИ

Штаб SPLC у Монтгомерију

* ОВЧИНСКИ: Године 2008-ме сам као члан руске делегације посетио Southern Poverty Law Center (SPLC) који се налази у Монтгомерију у Алабами и – био имперсиониран. Смештен је у модерној згради, заштићеној од експлозије велике снаге најновијим материјалима, а врши контролу над свим ултрадесничарима и ултралевичарима у тој земљи

* По ономе што су нам тада рекли кључни људи SPLC, њихови агенти (а заправо агенти ФБИ) делују у свим екстремистичким организацијама. Чак и у њиховим руководствима. А ФБИ уопште није обраћао пажњу на отворену, дрску и масовну изборну превару

______________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп ће остати упамћен као председник Америке који није умео да спречи да на председничким изборима буде покраден председник Америке.

       Али, да ли је све сводиво само на његову (не)способност да влада? Шта се догађало у позадини и „испод воде“?

       Познати руски полицијски криминолог и  генерал Владимир Овчински, који је саветник министра унутрашњих послова РФ, на Трампову и америчку драму гледа овако:

Владимир Овчински

       „Све што се догодило Трампу током његовог председниковања још једном је потврдило аксиом да је у савременом свету немогуће управљати државом без пуне контроле над обавештајним службама.

       У дугачкој, заморној и исконструисаној процедури импичмента (са нагласком на „рашагејту“), водећу улогу су имали челници ФБИ.

       Хаос и нереде у лето и јесен 2020. године - ФБИ је напросто одбио да блокира.

       ФБИ уопште није обраћао пажњу на отворену, дрску и масовну изборну превару.

        Врхунац свега је то што је су агенти ФБИ имали главну улогу у организацији јуриша на Капитол.

       Све ово указује на то да Трамп као председник САД никада није успео да преузме контролу над активностима главне обавештајне службе своје земље.

       Судећи по брзини и интензитету формирања Трампових искључивих веза након `јуриша` на Капитол са ултрадесничарским националистима, неонацистима и присталицама свих врста теорија завере -  провокатори и њихови куратори из ФБИ извршили су задатак који им је био поверен. И, морам признати да им је то пошло за руком.

       Зашто се може са сигурношћу сматрати да су људи из ФБИ усмеравали провокаторе?

       Још 2008. године сам имао прилику да се  упознам са организацијом рада на сузбијању екстремизма у Сједињеним Државама. Те године сам као члан руске делегације посетио  Southern Poverty Law Center (SPLC) који се налази у Монтгомерију у Алабами и – био имперсиониран.

       Та „друштвена организација“ (тако се у САД називају многе озбиљне структуре) смештена је у модерној згради, заштићеној од експлозије велике снаге најновијим материјалима, а врши контролу над свим ултрадесничарима и ултралевичарима у тој земљи.

       Тој структури су придодате читаве групе сарадника ФБИ, Министарства за унутрашњу безбедност и полиције.

       По ономе што су нам тада рекли кључни људи SPLC, њихови агенти (а заправо агенти ФБИ) делују у свим екстремистичким организацијама. Без изузетка! 

       Чак и у њиховим руководствима.

       У SPLC се свакодневно сливају реке  информација и смештају у базе података у подземним спратовима зграде“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари