Атентаторка на Дарју Дугину служила у украјинском неонацистичком пуку Азов

НАТАЛИЈА ВОВК-ШАБАН У РУСИЈУ УШЛА КАО ПЛАВУША, У ЕСТОНИЈУ ПОБЕГЛА КАО БРИНЕТА

* Вовк-Шабан, која је у РФ ушла са регистарским таблицама ДНР, на граничном прелазу је хаубу коришћеног Mini Cooper отворила као блондинка, а у изнајмљени стан у кући у којој је живела Дарја ушла већ као бринета

* Претпоставку да је кћерки Софији Шабан  поверила подметање експлозива изнео је познати украјински новинар и политичар Анатолиј Шариј

________________________________________________________

       СКЛАПАЈУ се очекиване коцкице мозаика атентата на кћерку руског филозофа и геополитичког мислиоца Александра Дугина.

       Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) објавила је да је експлозив испод седишта Toyota Land Cruiser Prado Дарје Дугине подметнула Наталија Вовк-Шабан, припадник оружаних снага Украјине. Али, не било којег њеног дела већ озлоглашеног неонацистичког пука „Азов“!

        А појавиле су се и претпоставке да је Вовк-Шабан за подметање експлозива искористила своју 12-годишњу кћерку Софију Шабан.

       Према подацима ФСБ, Наталија Вовк-Шабан и њена ћерка ушле су у Русију 23. јула ове године. У тренутку преласка границе мајка је била плавуша, а након атентата је побегла у Естонију са тамном косом.

       И остало је као у каквом филмском трилеру.

       Вовк-Шабан, која је у РФ ушла са регистарским таблицама ДНР, на граничном прелазу је хаубу коришћеног Mini Cooper отворила као блондинка, а у изнајмљени стан у кући у којој је живела Дарја ушла већ као бринета.

       Са истом бојом косе изашла је из Русије.      

       Према сазнањима до којих је дошла хакерска група RahDit, Вовк-Шабан је служила у Азову који је у то време био батаљон.

       Претпоставку да је кћерки Софији поверила подметање експлозива изнео је познати украјински новинар и политичар Анатолиј Шариј.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари