Рогозин: У нуклеарном рату земље НАТО можемо уништити за пола сата

УКРАЈИНА ОДВОЈЕНА ОД РУСИЈЕ НЕМИНОВНО ПОСТАЈЕ ОДСКОЧНА ДАСКА ЗА АГРЕСИЈУ ЗАПАДА

Дмитриј Рогозин

* Дмитриј РОГОЗИН: Русија се у Украјини не бори само против нациста, већ ослобађа Украјину од НАТО окупације и одбацује најгорег непријатеља са својих западних граница

* „Нећемо нуклеарни рат, па ћемо економски и војно моћнијег непријатеља морати да победимо конвенционалним оружаним средствима. Таква победа је могућа уз пуну солидарност целе земље са војском, уз мобилизацију привреде и превођење војно-индустријског комплекса и сродних индустријских сектора Русије на војне колосеке. И, то мора да се уради брзо, заправо - одмах“

_________________________________________________________

       ДМИТРИЈ Рогозин, шеф руске државне космичке агенције -  Роскосмоса - рекао је да се Русија у Украјини не бори само против нациста, већ ослобађа Украјину од НАТО окупације и одбацује најгорег непријатеља са својих западних граница.

       „Чак и пре фашистичког пуча у Кијеву 2014. године, Министарство спољних послова Украјине и Министарство одбране били су лојални НАТО сатрапи. Својим сам очима гледао како се украјински амбасадор у НАТО жалосно улизивао НАТО званичницима».

       Свој основни став додатно је изоштрио овако:

       «Само постојање Украјине, одвојене од Русије, неминовно ће је претворити у антируску и одскочну даску Запада за агресију на наш народ. Зато оно што зовемо Специјална војна операција далеко превазилази свој изворни смисао и географију. Ово је рат за истину и право Русије да постоји као јединствена и независна држава».

Кадар из једног ос "ситуационих

центара" Оружаних снага РФ

       Одмах у наставку је указао: «НАТО води рат против нас. Алијанса то није формално објавила, али то ништа не мења. Сада је то свима јасно.  Украјински национални батаљони и Оружане снаге Украјине у овом рату су потрошни материјал, топовско месо за НАТО. То су само оператери обучени од НАТО инструктора да притискају полуге и дугмад НАТО наоружања.

       Рогозин је посебно указао:

       «У нуклеарном рату земље НАТО можемо уништити за пола сата. Али, то не смемо дозволити, јер ће последице размене нуклеарних удара утицати на стање наше Земље. Стога ћемо овог економски и војно моћнијег непријатеља морати да победимо конвенционалним оружаним средствима. Таква победа је могућа уз пуну солидарност целе земље са војском, уз мобилизацију привреде и превођење војно-индустријског комплекса и сродних индустријских сектора Русије на војне колосеке. И, то мора да се уради брзо, заправо - одмах“.

       Роскосмос је претходних дана променио свој лого у црвену звезду „у знак сећања на оне који су погинули у Великом отаџбинском рату и у част великих достигнућа СССР у свемиру».

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари