Русија исмева своје естрадне певаче који су од „специјалне операције“ побегли у Америку

ЧЛАНОВИ ГРУПЕ LITTLE BIG ПОБЕГЛИ У ЛОС АНЂЕЛЕС, А САДА СЕ ЖАЛЕ ДА НЕМАЈУ ШТА ДА ЈЕДУ

Иља Прусикин и Софија (Соња) Тајурскаја

* Познати руски ТВ и радио водитељ Сергеј Михајлов оценио: У размишљањима таквих, уметник никоме ништа не дугује - ни гледаоцу, ни отаџбини. У њиховим мислима, слатко јести и удобно живети – то је врх човекове судбине. Смешно је гледати такве уметнике“

_____________________________________________________________

      ДВОЈЕ чланова познате руске музичке групе Little Big – певач Иља Прусикин и Софија Тајурскаја – напустили су своју земљу са почетком сепцијалне војне операције у Украјини. Међу десетинама хиљада оних који су учинили исто, тврдећи  да беже од рата, „страха од репресија“ или из неслагања са политиком Владимира Путина.

       Дуо Прусикин-Тајурскаја, који је требало да 2020. представља Русију на Евровизији, обрео се у Лос Анђелесу, а сада већ кука да нема од чега да живи. Да им све фали јер су са собом, у журби, понели „само два кофера“.

       На њихово цмиздрење је одреаговао познати руски ТВ и радио водитељ Сергеј Михајлов (Стилавин):

       „Какав јадан интервју дали су Иља и Соња. Сад говоре да немају шта да једу, да су изгубили дом, посао и пријатеље“, да су били приморани да побегну, спаковавши једва два кофера.

       Чини се да је Прусикин узео Сонечку за пратећи вокал, а она њега сабила у овнујски рог и ставила под штиклу!

       А суштина је другачија. Њих двоје се праве да их је неко натерао да спакују два кофера и напусте земљу. Од кога су бежали? Биће: од бубашваба у сопственим главама које су им створиле холографску слику света који се срушио 24. фебруара.

       Наша креативна дружина (интелигенцијом се не може назвати) заиста је јако ударила главом у специјалну операцију.  

       У њиховим размишљањима, уметник никоме ништа не дугује - ни свом гледаоцу, ни Отаџбини. Они, уосталом, никада нису научили да `Отаџбина` пишу великим почетним словом. Коначно, у њиховим мислима, слатко јести и удобно живети – то је врх човекове судбине.

       Смешно је гледати такве уметнике“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари