Додатно ојачајмо односе наших земаља и народа

ЧЕСТИТКА МЕДВЕДЕВА И ПУТИНА

ТАДИЋУ И ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

  • Заједничким напорима смо унапређивали приоритетне економске и инвестиционе пројекте, од важног регионалног и општег европског значаја. Надамо се да ћемо током 2012. године наставити са реализацијом постојећих планова, како бисмо додатно ојачали традиционално пријатељске односе наших земаља и народа истакли су Медведев и Путин

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Председник Русије Дмитриј Медведев и премијер Владимир Путин честитали су председнику Србије Борису Тадићу и свим грађанима Србије предстојеће новогодишње и Божићне празнике, саопштила је Прес служба председника Србије.

        „Током протекле године пуно смо урадили у циљу јачања узајамно корисне руско-српске сарадње у разним областима.

Заједничким напорима смо унапређивали приоритетне економске и инвестиционе пројекте, од важног регионалног и општег европског значаја“, истакли су Медведев и Путин.

        „Надамо се да ћемо током 2012. године наставити са реализацијом постојећих планова, како бисмо додатно ојачали традиционално пријатељске односе наших земаља и народа. Вама и свим грађанима Србије желимо здравље, срећу и благостање“, наводи се у честиткaма руског председника и премијера.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари