ПУТИН: Наступа година Змаја, а оне су за Русију увек биле успешне

РУСКИ ЛИДЕР СУНАРОДНИЦИМА У 2012.

ПОЖЕЛЕО НАПРЕДАК И БЛАГОСТАЊЕ

  • Русија је у целини савладала последице кризе и зато наша економија поново хвата развојни темпо. То је разлог што, упркос свему, верујемо да ће 2012. за нас бити успешна
  • Свим нашим грађанима, независно од политичких опредељења - и онима су симпатизери левих снага и свима који се налазе десно, горе, доле или било где - желим напредак и благостање
  • Година која наступа је година Змаја по источном календару. Ја сам се родио баш у години Змаја. А и за Русију су године Змаја, по правилу, увек биле успешне...

            РУСКИ лидер - премијер Владимир Путин који је и председнички кандидат владајуће партије - пожелео је срећну и успешну 2012. годину свим сународницима, укључујући и све који су после парламентарних избора протестовали у Москви и другим градовима.

            Своју честитку изговорио је у форми одговора на ово питање: „Владимире Владимировичу, истиче ова година, сви се спремају да дочекају 2012, а свуда около су кризе које се не смирују, митинзи и избори - једни се завршили, други почињу. Какво је Ваше расположење уочи празника? Што је још важније: шта бисте пожелели нашим људима?“

            Фaктu преносе Путинову честитку у целини:

            „Светска економија још није изашла на мирно море, још је на таласима. Русија је, у том смислу, донекле „острво стабилности“, засад у сваком случају, мада је ситуација око нас, истина, прилично забрињавајућа.

            Русија је у целини савладала последице кризе и зато наша економија поново хвата развојни темпо. То је разлог што, упркос свему, верујемо да ће 2012. за нас бити успешна.

            Сада смо у средини изборног циклуса: завршени су избори у Државну Думу, а почињу председнички избори. У таквим периодима политичари увек експлоатишу осећања грађана, све помало излази из свог лежишта, све помало ври, али је то неизбежна цена демократије. Ничег необичног у томе нема.

            Зато бих, у вези са овим, свим нашим грађанима независно од политичких опредељења - и онима су симпатизери левих снага и свима који се налазе десно, горе, доле или било где - пожелео напредак и благостање.

            Година која наступа је година Змаја по источном календару. Ја сам се родио баш у години Змаја. А и за Русију су године Змаја, по правилу, увек биле успешне. Надам се ће нам Змај и овога пута свакој породици у Русији, свим нашим грађанима донети благостање и напредак.

            Свима честитам Нову годину!“

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари