Глазјев: У врху САД има превише троцкиста, али их не желе у Русији ни било којој другој земљи

УКАЗАО ДА ПОРОДИЦА ЕНТОНИ БЛИНКЕНА ПОТИЧЕ ИЗ РУСИЈЕ И ДА МУ ЈЕ ПРАВО ПРЕЗИМЕ - БЛИНКИН

* Како интелигентан и образован савремени стручњак може да сумњичи шефа Руске Федерације за рестаурацију СССР? Или, понављајући избезумљену госпођу Олбрајт и њену наследницу Хилари, ту рестаурацију види у евроазијској економској интеграцији?  За обнову СССР потребна је СКП (б), која је рођена у Лондону 1903. године        

* Амерички Стејт департмент би требало много да се потруди да врати свет у епоху 1917. и напуни нови пароброд за Русију модерним троцкистима

* Амерички неотроцкисти, којима, по свему судећи, припада и Блинкин, чији је прадеда емигрирао из Русије у САД непосредно пре Револуције, још увек сањају о стварању светске владе.

* Данас покушавају да остваре ту параноичну идеју увођењем електронских инструмената за контролу понашања људи, под изговором борбе против пандемије коју су они и покренули

__________________________________________________________

       Аутор: академик Сергеј ГЛАЗЈЕВ, бивши саветник Владимира Путина

       АМЕРИЧКИ државни секретар Блинкин, упркос свом руском презимену, изгледа да пати од две менталне болести које се међусобно појачавају: русофобије и малоумности, а да не спомињемо вапијући непрофесионализам.

       Како интелигентан и образован савремени стручњак може да сумњичи шефа Руске Федерације за рестаурацију СССР? Или, понављајући избезумљену госпођу Олбрајт и њену наследницу Хилари, ту рестаурацију види у евроазијској економској интеграцији?

       Чак и да је сам Блинкин желео да учествује у овој историјској реконструкцији, ништа се не би догодило.

Спојио русофобију и некомпетентност

- Ентони Блинкен (Блинкин)

       За обнављање СССР-а потребна је СКП (б), која је, као што знате, рођена у Лондону на Другом конгресу РСДРП 1903. године.

       Амерички Стејт департмент треба много да се потруди да врати свет у епоху 1917. и попуни нови пароброд за Русију модерним троцкистима.

       Иако их је очигледан вишак у руководству САД, њих нико не прижељкује ни у Русији ни у било којој другој земљи. Времена су се променила.

       Развијени социјализам поново тријумфује на планети, додуше са кинеским карактеристикама.

       Амерички неотроцкисти, којима, по свему судећи, припада и Блинкин, чији је прадеда емигрирао из Русије у САД непосредно пре Револуције, још увек сањају о стварању светске владе.

Лав (Леон) Троцки

       Данас покушавају да остваре ту параноичну идеју увођењем електронских инструмената за контролу понашања људи, под изговором борбе против пандемије коју су они и покренули.

       Блинкин је љут на своју прадомовину због чињенице да руско руководство брани своје националне интересе. И очигледно попушта пред тврдом позицијом КПК, која није заборавила троцкистичке идеје перманентне светске револуције, непотребне Кини.

        Тужно је што спољном политиком САД управљају тако ускогруди, болесни од русофобије, примитивни догматичари који су побркали историјске епохе.

       Опсесивне заблуде параноидних идеја прошлог и претпрошлог века могу скупо да коштају америчку политичку елиту, пред чијим се носом распада њихова сопствена архаична држава заснована на насиљу и обмани.

       Превео В.К.

       https://t.me/glazieview/956

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари