„Председниче Караџићу, Хаг може донети само једну одлуку: НИЈЕ КРИВ”

БАЊАЛУЧКИ СРБСКИ НАРОДНИ ПОКРЕТ ИЗБОР ЈЕ НАШ УПУТИО ПИСМО ПОДРШКЕ ПРВОМ ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

  • Српска није геноцидна творевина, што неки злонамерни покушавају да наметну. Зато ће српски народ, али и многи други са великом пажњом слушати Вашу завршну реч пред Хашким судом. Љубав и дубока захвалност коју српски народ осећа према Вама испољиће се када буде приредио добродошлицу свом хероју

          Предсједниче др Караџићу,

          Свјесни смо Ваше историјске улоге за српски народ. Ваше херојство, хуманизам и визија дали су чврсте темеље Републици Српској која је и данас гарант одбране интереса српског народа. А Ваша љубав према српском народу, па и према Вашим противницима, спријечила је братоубилачки, идеолошки рат унутар српског народа.

          Без Вас, рат (којег сте покушали да спријечите) у БиХ, а можда и шире, био би немилосрднији, са пуно више жртава и са несагледиво штетним посљедицама.

          Хашки суд, као и цјелокупна објективна јавност зна да Тужилаштво Хашког суда није изнијело чврсте доказе, ни чињенице које би поткријепиле и оправдале доношење и најблаже казне за Вас, напротив, ако судије буду уважавале право, правду, жељу да се учврсти мир на овим просторима и ако им је стало да оставе свој чист траг у историји професије којом се баве, могу да донесу само ослобађајућу пресуду.

          Ми вјерујемо да ће Хашки суд, управо због Вашег цјелокупног дјеловања, непосредно прије рата, за вријеме рата и послије њега, као и рада Ваше одбране у току суђења, морати донијети једину исправну одлуку – НИЈЕ КРИВ.

          Ваш животни приступ да Вам је најважнија одбрана Српске потврђује нашу поруку да је „одбрана предсједника Караџића,  одбрана Српске”.

          Доказ  да се није десио геноцид, геноцид у многим мјестима Републике Српске доказује да Српска није геноцидна творевина, што неки злонамјерни покушавају да наметну. Зато ће српски народ, али и многи други са великом пажњом слушати Вашу завршну ријеч пред Хашким судом.

          Љубав и дубока захвалност коју српски народ осјећа према Вама испољиће се када буде приредио добродошлицу свом хероју и човјеку који ће бити ослобођен од свих хашких оптужби.

          Амин Боже!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари