ДВЕРИ: Вучићу и Дачићу, служба коју оснивате, зове се - политичка полиција

ПОКРЕТ ЈАВНО ПОЗВАО ПРВЕ ДВЕ ЛИЧНОСТИ ВЛАДЕ ДА СЕ НЕ ИГРАЈУ ВАТРОМ

 

  • Као што је јасно да су гласачке кутије у Косовској Митровици разбијали они који су изгубили од народног бојкота Тачијевих избора, тако је јасно и да „неочекивану“ ерупцију беса на утакмици на Маракани неко јесте очекивао и организовано припремио
  • Државни апарат који тренутно имају у рукама - зато што су се користили бруталном изборном крађом (Дачић) и безочном изборном преваром (Вучић) - одлучили су да искористе не у борби против нарко дилера из Великог Трновца који газе полицајце, не против нарко боса Османија који зато што је Шиптар и има заштиту НАТО обавештајаца може да се шета Београдом док полиција јури Шарића

        ХИТЛЕР је палио Рајхстаг како би се обрачунао са опозицијом док Вучић и Дачић - саопштиле су Двери - пале само стадионе и разбијају гласачке кутије. Мало су ипак бољи!

        Седница тренутно најважније институције у Србији - некаквог тела за координисање свих служби безбедности, заказана наводно због хулигана и нарко дилера који су изазвали нереде и подметнули пожар на Маракани - завршила се очекивано: објављен је рат државе (тј. личног режима што Вучића што Дачића) хулиганима!

        Међутим, како и птице у Србији знају да су ти хулигани под контролом режима још од дана када је ова Влада преузела власт -поставља се питање коме је то што се кити називом „држава“ (а у ствари је лични режим) објавило рат!?

        Ко још увек сумња да су хулигани и нарко дилери на стадионима под контролом режима, нека се само запита како ти „храбри“ момци већ годинама немају храбрости да прозивају Вучића и Дачића са својих трибина бар онако и онолико колико су прозивали Милошевића, Коштуницу или Тадића својевремено?

        Дакле, као што је јасно да су гласачке кутије у Косовској Митровици разбијали они који су изгубили од народног бојкота Тачијевих избора, тако је јасно да „неочекивану“ ерупцију беса на утакмици на Маракани неко јесте очекивао и организовано припремио.

        Ко је права мета овог најављеног рата Вучећевог и Дачићевог казали су они сами: „Обрачунаћемо се и са екстремистима на политичким скуповима (Дачић)“; „Предлажемо да се блокирање саобраћајница сматра кривичним делом (СНС)“.

        Дакле, Вучић и Дачић су палили свој Рајсхтаг да би имали изговор да се обрачунавају са својим политичким противницима и са радницима у штрајку!

        Државни апарат који тренутно имају у рукама зато што су се користили бруталном изборном крађом (Дачић) и безочном изборном преваром (Вучић) одлучили су да искористе не у борби против нарко дилера из Великог Трновца који газе полицајце, не против нарко боса Османија који зато што је Шиптар и има заштиту НАТО обавештајаца може да се шета Београдом док полиција јури Шарића. Не, тај државни апарат неће искористити ни да би бар 45 минута штитили Србе и манастире на КиМ од Тачија. Ту олако и преварно стечену моћ, Вучић и Дачић ће користити против својих политичких противника и радника у штрајку тако што ће нас прво све заједно прогласити хулиганима.

        Следећи пут ће свака акција блокаде саобраћајница радника који месецима нису добили плате бити кривично дело јер тако блокирају пут онима који „ротационо“ крстаре Србијом, а свака акција јавног прозивања Дачића и Вучића за издају и кршење Устава на неком скупу биће означена као терористички акт.

        Браво, господари Вучићи и Дачићи, лепо сте се то досетили, само заборављате да свака батина има два краја.

        А иначе, закључују Двери, „служба за борбу против екстремизма“ (коју сада оснивате) зове се политичка полиција, а у време када је Рајхстаг горео, звала се - Гестапо!

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари