ШЕШЕЉ: Осећам се одлично, могућа је још једна операција

„ИЗРАСЛИНЕ НА ВИЛИЦИ“ ОПЕРИСАО НА СТОМАТОЛОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У БЕОГРАДУ

Др Војислав Шешељ

  • Открио да су оперисане израслине на вилици „највероватније последица давне јаке упале“, али да постоји и могућност њихове повезаности са основном болешћу. Такође: да су снимци скенера показали и „две израслине на врату које се редовно прате“

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да се осећа одлично после хируршке интервенције у четвртак и да је операција била успешна.

        Шешељ је у телефонском разговору за агенцију Бета казао да ће у „понедељак (ићи) на посао“.

        Председник СРС је пренео мишљење лекара који, како је казао, сматрају да су оперисане израслине на вилици „највероватније последица давне јаке упале“, али да постоји и могућност њихове повезаности са основном болешћу.

        Лидер радикала болује од карцинома дебелог црева.

         „Кажу да је то мало вероватно и да се ретко дешава да метастаза иде у синусе“, рекао је и додао да су снимци скенера показали и „две израслине на врату које се редовно прате“.

        Шешељ је најавио могућност још једне операције, додајући да неће о томе детаљно информисати јавност, јер би могао да дође у ситуацију да „нико неће хтети да га оперише“ због интересовања медија.

         „Новинари су овог пута навалили на Клинички центар Србије и на Клинички центар Војводине у Новом Саду. Ником није пао на памет Стоматолошки факултет“, рекао је о локацији на којој је интервенција обављена.

        Шешељ је због карцинома пуштен на привремену слободу из Хашког трибунала коме се добровољно предао у фебруару 2003. године.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари