Спрема се трећи балкански рат!

ГЛАВНИ ПРОМОТЕР ПРИРОДНЕ (ВЕЛИКЕ) АЛБАНИЈЕ

КОЧО ДАНАЈ УПОЗОРИО ИЗ ТИРАНЕ:

  • Данај, који руководи Институтом за регионалне политичке прогнозе, тврди да нови рат може почети овако: КФОР и ЕУЛЕКС силом иду према барикадистима на северу Косова, српска влада ускаче да брани своје сународнике, а у помоћ јој прискаче и Русија
  • КФОР неће интервенисати, него ће рећи Влади Косова да то учини. Интервенисаће Хашим Тачи и Бајрам Реџепи, али ће и Србија
  • Неорганизовани Албанци ће изаћи као губитници у људству, али и територијално, а Брисел ће бити сагласан са овим исходом
  • Решење је, по речима Данаја, за Брисел и за Вашингтон врло просто. Треба само да осовину Београд-Атина замене троуглом Београд-Тирана-Атина и да дозволе Албанцима уједињење у Природну Албанију
  • ФАКТИ: Нико, па ни Данај, да се сети Природне Србије. Ни из Београда нико не упозорава Тирану да КиМ може припадати само Природној Србији

        Председник Листе Природне Албаније и директор Института за регионалне политичке прогнозе из Тиране Кочо Данај тврди да је могућ трећи балкански рат, а као потенцијална жаришта наводи север Косова, Босну и Херцеговину, Грчку и Македонију.

        Спас од таквог исхода је, како наглашава, да Брисел и Вашингтон прихвате пројекат Природне Албаније. Таква држава обухватала би Албанију, Косово, делове Црне Горе, Србије, Македоније и Грчке.

        - Има жаришта која су спремна да се пламен разбукта. Прво је север Косова који је препун барикада. Тамо где се подижу барикаде значи да се тамошњи мештани спремају за рат. Сви ово знају али, сви говоре супротно осим тајних служби. Како може доћи до избијања рата. Врло лако, само једном искрицом. КФОР и ЕУЛЕКС силом иду према барикадистима, српска влада ускочиће да брани своје сународнике, а у помоћ ће прискочити и Русија. Просто, само са једном једином искрицом. Неће интервенисати КФОР него ће рећи Влади Косова да то учини. Интервенисаће Хашим Тачи и Бајрам Реџепи, али ће и Србија. Неорганизовани Албанци изаћи ће као губитници у људству, али и територијално, казао је Данај.

        Брисел ће, по његовој анализи, бити сагласан са овим исходом. Како појашњава, „тајне службе Брисела знају боље него ја шта значи када се на једном месту подиже толико барикада али и поред тога милује Србију доделивши јој статус земље кандидата".

        - Брисел зна да су Богдановић и Стефановић , учинили од севера као да им је то њихова кућа али, опет он „милује" Србију, сматра Данај.

        Друго жариште, по његовим речима, може бити БиХ, која и након 13 месеци не може створити своју централну Владу, па се влада парцијално. Данај у анализи наводи да „левичар Додик, чека да организује референдум за отцепљење.

Листa Природне Албаније

        - Приликом његове свечане заклетве био је присутан и председник Србије Борис Тадић. Брисел је прихватио овај његов поступак. Замислите, на свечаном проглашењу председника Косова кад би био присутан и Бамир Топи. Свим средствима би то било спречено или забрањено од стране Брисела, истиче Данај.

        Треће жариште је, како је додао, Грчка у којој влада тотална криза.

        - То може спасити само рат. Грчка се спрема да извози своју тоталну кризу и то на албанске и македонске просторе. Повод ће бити попис становништва у Албанији али, не у Саранди, не у Ђирокастри, можда у Химари, мозда у Корчи. Оптужиће се албанска Влада да је кривотворила резултате те ће групице људи кренути са нередима. Може и са барикадама јер, Брисел не кажњава када Срби подижу барикаде нарочито када то чине према Албанцима, напомиње Данај.

        Он верује да је четврто могуће жариште балканског рата Македонија.

        - Једнога дана Груевски ће извршити попис становништва и кривотвориће број Албанаца. Он је врло јасно изразио такву намеру када је реко да је Црвенковски уписао 120.000 Албанаца више, што значи да ће он уписивати исто толико мање. Он је свестан да је проблем око имена Македоније чист повод Брисела. Довољан је само један телефонски позив Ангеле Меркел и Папандреу ће за три секунде решити апсурд имена Македоније. Али, Меркел неће телефонирати, а и Груевски зна прави разлог, истиче Кочо Данај.

        Решење је, по речима Данаја, врло просто, за Брисел и за Вашингтон.

        - Замените осовину Београд-Атина са троуглом Београд-Тирана-Атина. Дозволите Албанцима уједињење у Природну Албанију. Само на тај начин ће се ратна жаришта угасити. Осовина коју сте ви вештачки створили, за један век је произвела само кризна и ратна жаришта, казао је он.

                                             Мапа „природне Албаније”

        Док се међународни арбитри увере у ово, како је додао, Албанци требају предузети све мере да као прво рат не почне од њих, затим да то не буде на било којем албанском простору и да се то не догоди прије 28.новембра 2012. године.

        Појашњава да се у анализи покушао ослонити на реалне околности и чињенице. Те околности и чињенице, како и сам признаје, нису потпуни.

        - Они се налазе у досијеима тајних служби које делују по Албанији, Косову, Македонији, Србији, БиХ, Грчкој, у Вашингтону, Бриселу или Москви, навео је Данај.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари