Хтео да убије своју девојку, а убио саветницу председника општине Врбас

УБИЦА - МЛАДЕН ДАНИЛОВИЋ ИЗ ЈЕЗЕРА - ПУЦАО СЕБИ У ГЛАВУ

КАД ЈЕ СХВАТИО ДА ЈЕ УБИО НЕПОЗНАТУ ЖЕНУ

         МЛАДЕН Даниловић (30) из Ђумезлија, код Језера, у петак око три часа у свадбеном салону „Аполон“ у Присоју грешком је убио Биљану Паић (40), помоћника председника војвођанске општине Врбас - мајку троје деце - након чега се убио!

         Даниловић је наоружан ловачким карабином ушао у „Аполон“ и попео се на спрат, где су смештене собе за госте. Након што је провалио у собу у којој је иначе спавала Бојана, његова девојка, Даниловић је испалио хитац према кревету.

         Уместо Бојане, хитац је погодио Паићеву и убио је на месту. Даниловић је затим изашао из собе и пуцао себи у главу.

         Убица, за кога сви мештани Језера и околних села имају само речи хвале, био је у вези са Бојаном, али су се након Нове године посвађали и запали у лоше односе.

         Неколико часова пре трагедије, која је шокирала Језеро, Српску и Србију, Даниловић и Бојана виђени су у оближњем кафићу како сасвим мирно разговарају и пију кафу. Шта се у међувремену догодило, ником није било јасно.

         Паићева је била председница партије Јединствена Србија у Врбасу, а са двојицом колега из општине налазила у посети југозападном делу РС.

         Одсели су у свадбеном салону „Аполон“, власништво Душана Шаина, начелника Језера. Повод њиховог доласка било је уручивање позивница колегама у РС за сусрет Крајишника који је треба да буде одржан у Врбасу.

         Собу у којој је Паићева заспала уочи трагедије користиле су конобарице запослене у свадбеном салону, међу којима и Бојана, иначе права „мета“ убиства у режији Даниловића.

         Заглушујуће пуцње из суседне собе слушале су преплашене конобарице, а након што је пуцњава утихнула, Бојана и другарице изашле су испред и виделе стравичне призоре.

         Први је било беживотно тело Даниловића, окрвављене главе, а по уласку у собу и тело Паићеве. Преплашене конобарице одмах су позвале полицију, која је до касних послеподневних часова обављала увиђај.

         „Највероватније је да су се Даниловић и Бојана поново посвађали и да је то овога пута било много горе него раније. Младен је отишао кући по оружје, затим у Аполон, и то у намери да убије Бојану, не знајући да она не спава у истој соби као и раније“, испричао је извор близак истрази.

         Бојана је у кратком телефонском разговору рекла да није у стању да разговара.

         „Стварно не могу да причам“, казала је она, а по њеном гласу се могло закључити да плаче.

         Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, шокантно убиство мајке троје дјеце и председнице ове партије у Врбасу је описао као велику трагедију.

         „Наравно да није лако када се деси овако нешто. Паић није имала везе с тим лудаком. Пуцао је у особу коју не познаје. Тек када је видео да је жена мртва и да није његова, убио је себе. То је велика трагедија“, рекао је Марковић.

         Независне
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари