Опозиција Српске тражи одговоре поводом хеликоптерског доласка Цеце Ражнатовић у Бањалуку

НАВОДНО ЈЕ ЛЕТЕЛИЦОМ ХЕЛИКОПТЕРСКОГ СЕРВИСА РС ДОШЛА НА НАСТУП У ПРИВАТНОМ ЛОКАЛУ „ДРАМА“

        ОПОЗИЦИОНЕ странке у Републици Српској данас су затражиле објашњења од Владе РС поводом информација да је хеликоптер у власништву РС довезао из Београда певачицу Светлану Ражнатовић на наступ у приватни ноћни клуб у Бањалуци.

        Посланички клуб Партије демократског прогреса (ПДП) у Народној скупштини РС затражио је хитан одговор на питање: за које тачно потребе је 31. децембра 2017. и 1. јануара 2018. године коришћен хеликоптер у власништву РС, а који је у директној надлежности кабинета председника РС?

        „С обзиром на то да су се појавили скандалозни медијски написи, као и фотографија која то доказује, на којима се јасно види да је хеликоптер Хеликоптерског сервиса РС довезао певачицу Цецу Ражнатовић на наступ у ноћни клуб у власништву људи блиских Милораду Додику, од Владе РС тражимо да разјасни да ли ће и на који тачно начин бити оправдано трошење новца за овај лет“, истиче се у саопштењу.

        Српска демократска странка (СДС) подсетила је да се у августу 2017. године Влада РС задужила 9,4 милиона КМ (око 4,8 милиона евра) за куповину новог хеликоптера.

        „Кредитно задужење за ново возило Хеликоптерског сервиса платиће грађани РС. Питамо Владу РС да ли грађани треба да плаћају приватна путовања појединаца из својих већ одавно празних џепова“, стоји у саопштењу СДС.

        О доласку Цеце Ражнатовић на наступ у приватном угоститељском објекту „Драма“ у Бањалуци сведоче фотографије и снимци на Фејсбук и Инстаграм профилима српске певачице, наводи се у саопштењу СДС.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари