ЧЕДА: Већи сам наркоман од Морисона и Хендрикса заједно - доста с тим!

ПРВО ПОСЛАНИЦА СНС Ј. ЈОКСИМОВИЋ РЕКЛА ДА „ТРЕБА ВИДЕТИ КО ЈЕ ОД ПОСЛАНИКА ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА ИЛИ НЕКИХ ДРУГИХ ОПИЈАТА“

          ЛИДЕР Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић реаговао је данас на изјаву посланице Српске напредне странке Јадранка Јоксимовић да би требало увести алко тестове у Скупштини Србије.

          Јоксимовићева је то изјавила после полемике између министра правде Николе Селаковића и председника ЛДП.

          „Шта је идеалан политичар? То што имам четворо деце, што сам економски независан. Ја се онда не уклапам у то? Ја сам већи наркоман од Џима Морисона и Хендрикса заједно и роним и пењем се и све то са 40 година. Доста више са тим!

          Могу све то да издржим, али то је превише болесно за институцију као што је ова (Скупштина). Сада још траже тестове у Скупштини. Замислите како би они прошли. Не морају да дувају, има и других тестова. Ви знате на које мислим. Ако је ноћ црна, онда је дан сунчан, топао и бео“, рекао је Јовановић.

          Јоксимовић је изазвала данас полемику у Скупштини Србије пошто је оценила да „треба видети ко је од посланика под дејством алкохола или неких других опијата“.

Категорије: 

Коментари