Бјелица заблистао у победи над Визардсима

СА 17 ПОЕНА, ОСАМ УХВАЋЕНИХ ЛОПТИ И СЕДАМ АСИСТЕНЦИЈА ДОПРИНЕО СЛАВЉУ У ВАШИНГТОНУ

Немања Бјелица

        Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса, чији су чланови Милош Теодосић и Бобан Марјановић, победили су рано јутрос у гостима Чикаго 112:106 и на најбољи начин искористили кикс Денвера Николе Јокића у њиховом граду против Лејкерса 123:103.

        Клиперси су сада седми на Западу са скором 37-29, два пораза више има Денвер коме измиче плеј-оф јер су испред Јута и Сан Антонио, први испод црте.

        Теодосић је у трећем тријумфу заредом Клиперса за 24 минута убацио седам поена, уз по четири асистенције и скока, док је Марјановић ухватио три лопте за пет минута. Доминантну партију одиграо је центар Деандре Џордан са 29 погодака и 18 скокова, а пратио га је Лу Вилијамс са 26.

        Као и прошле сезоне, Денвер посустаје у финишу трке за доигравање, упркос одличној форми Николе Јокића. Српски центар је у поразу од Лејкерса забележио 15 поена, девет скокова и пет асистенција, а учинак би био вероватно бољи да није имао проблеме са фауловима.

        Лејкерсе је до победе водио тандем Кајл Кузма - Џулијус Рендл који је комбиновано дао 52 поготка.

        Одлично вече имао је још један српски кошаркаш, Немања Бјелица је са 17 поена, осам ухваћених лопти и седам асистенција допринео победи Минесоте у Вашингтону 116:111. Некадашњи кошаркаш Црвене звезде и Фенербахчеа је поново добио велики простор јер је одиграо 39 минута меча који је обележио сјајни центар Карл-Ентони Таунс са 37 поена.

        Вреди истаћи и да је синоћ Расел Вестбрук остварио јубиларни 100. трипл-дабл у каријери у победи Оклахоме у Атланти 119:107 са 32 поена и по 12 скокова и асистенција.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари