Прандели у Београду са само два дебитанта

Италијански фудбалски селектор саопштио списак за две последње утакмице

  • Нова имена на списку су бек Јувентуса Андреа Барзаљи, који ће заменити повређеног Андреу Ранокија, и првотимац Аталанте Лука Цигарини, који је у тим ушао уместо Анђела Паломга из Сампдорије

      РИМ, (ФоНет) - Селектор фудбалске репрезентација Италије Ћезаре Прандели саопштио је списак играча на које рачуна за последње две утакмице у квалификацијама за првенство Европе потив Србије и Северне Ирске и у односу на претходне сусрета направио је само две измене.

      Иако су Италијани већ осигурали прво место у групи и пласман на завршни турнир шампионата Европе у Пољској и Украјини, Прандели је одлучио да у Београд доведе све најбоље фудбалере.

      Нова имена на списку су бек Јувентуса Андреа Барзаљи, који ће заменити повређеног Андреу Ранокија, и првотимац Аталанте Лука Цигарини, који је у тим ушао уместо Анђела Паломга из Сампдорије.

      Алберто Ђиралдино због повреде неће играти у Београду, а за напад ће конкурисати Ђузепе Роси, Антонио Касано, Ђанпаоло Пацини, Марио Балотели и Себастијан Ђовинко.

      Два кола пре краја квалификација, Италија има 22 бода. Србија је друга са 14, Естонија трећа са 13, Словенија четврта са 11, Северна Ирска на петом место има девет, а Фарска Острва четири бода.

      Прандели је позвао следеће играче:

      Голмани: Ђанлуиђи Буфон, Морган Де Сантис, Салваторе Сиригу.

      Одбрана: Давиде Астори, Федерико Балзарети, Андреа Барзаљи, Леонардо Бонучи, Матија Касани, Ђорђо Кјелини, Доменико Кришито, Кристијан Мађо.

      Средина терена: Алберто Аквилани, Лука Цигарини, Данијеле Де Роси, Клаудио Маркизио, Рикардо Монтоливо, Антонио Ноћерино, Андреа Пирло.

      Напад: Марио Балотели, Антонио Касано, Себастијан Ђовинко, Ђанпаоло Пацини, Ђузепе Роси.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари