Здравко Мамић победио „Бед Блу Бојсе“?

АКО ДИНАМО НЕ БЛЕФИРА, ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ПРОПАО ДУГОГОДИШЊИ БОЈКОТ НАВИЈАЧА ДИНАМА, ПРВОГ ДАНА ПРОДАТО ЈЕ 15.000 УЛАЗНИЦА ЗА МЕЧ СА АУСТРИЈОМ

Празно: Запад „Максимира“ током утакмице Динамо - Хајдук прошле сезоне

         Две године заредом, загребачки Динамо, играо је Лигу шампиона, уз осам узастопних титула у Хрватској.

         Ипак, на утакмицама Лиге шампиона често се догађало да се на Максимиру окупи између три и шест хиљада људи, а нешто већа посета била је у првенству током „вечног“ дербија са Хајдуком из Сплита.

         А, све то због строгог бојкота који су спроводили највернији навијачи Динама, „Бед Блу Бојси“, који годинама уназад захтевају да „алфа и омега“ хрватског спорта Здравко Мамић напусти клуб.

         Међутим, изгледа да неуморни Мамић полако добија ту битку...

         Првог дана продаје улазница за утакмицу Динама из Загреба и Аустрије из Беча, у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона, хрватски клуб продао је 15.000 карата, саопштено је у уторак на клупском сајту.

         Продаја карата почела је у понедељак, када је продато више него што је очекивано. Прва утакмица плеј-офа за Лигу шампиона између Динама и Аустрије почиње у среду од 20.45 у Загребу.

         Из загребачког клуба саопштено је да ће на улазима на стадион посетиоци бити строго контролисани.

         Ова динамика продаје значи да би Максимир, капацитета 38.000 места, требало да буде скоро пун у среду увече. Уколико се то догоди, Мамић би могао да прогласи коначну победу над „БББ“.

         Међутим, можда је све само Динамов маркетиншки трик...

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари