Хокејаши Србије и Исланда играју за малу Нађу

ПОЧЕТАК УТАКМИЦЕ ЈЕ У 20 ЧАСОВА, А НАЂИН ОТАЦ, АЛЕКСАНДАР,

ЋЕ ПОДБАЦИТИ ПРВИ ПАК НА УТАКМИЦИ

        Хокејаши Србије позвали су све да дођу у понедељак увече (вечерас) у Ледену дворану „Пионир“ и купе карту која кошта 100 динара и тако сви заједно помогну деветогодишњој Нађи Новаковић којој је потребна хитна операција коштане сржи.

        У саопштењу Хокејашког савеза наводи се да ће део прихода са утакмице Србија - Исланд бити уплаћена у фонд „Помозимо Нађи“.

        А додатна акција хокејаша биће оваква: они који не могу да дођу и уживо гледају утакмицу, а током дана уплате помоћ на рачун за помоћ Нађи, добиће улазнице са потписима свих репрезентативаца.

        „Позивамо овим путем све навијаче да дођу данас у Ледену хали Пионир и на тај начин покажу да су уз своју репрезентацију и малу Нађу Новаковић. Покушаћемо да заједно са вама остваримо два циља: да победимо Исланд и приближимо се још један корак ближе медаљи и да помогнемо да се прикупи што више средстава за фонд Нађе Новаковић која су јој потребна за хитну операцију коштане сржи“, пише у заједничком саопштењу играча.

        Почетак утакмице Србија - Исланд је у 20 часова, а Нађин отац, Александар, ће подбацити први пак на утакмици. Део прихода од продатих улазница, по цени од 100 динара, биће дониран у фонд „Помозимо Нађи“.

        Ако неко не буде могао да дође да гледа утакмицу уживо у леденој хали Пионир, ипак може да помогне и „купи“ карте. Свако ко током дана уплатити помоћ Нађи Новаковић на динарски рачун: 265-0200000054378-94, заузврат ће добити поштом улазнице као да је био на утакмици, са потписима свих играча.

        Ако победи Исланд, који сада има два бода више од „орлова“, Србија би дошла у ситуацију да у последњем колу против Аустралије сама одлучује о својој судбини.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари