Боби још не размишља о квалификацијама…

ИСКЉУЧИВО ЈЕ СКОНЦЕНТРИСАН НА ПОБЕДЕ ЛОС АНЂЕЛЕС КЛИПЕРСА,

У ЧИЈЕ РЕДОВЕ ЈЕ НЕДАВНО СТИГАО

Бобан Марјановић

        Бобан Марјановић прешао је недавно из Детроита у редове Лос Анђелес Клиперса и за кратко време показао да може бити „стуб“ тог тима. Српски горостас на најбољи начин је искористио сваки минут који му је нови тренер указао.

        Марјановић је додао да му је доста помогао и Милош Теодосић.

        „Сјајно је играти са неким које је из твоје земље. Учинио је да се лакше адаптирам на нову средину помажући ми око многих ствари“, пренео је „Eurohoops“ Марјановићеву изјаву.

        Осим Теодосића, у NBA лиги наступају и Богдан Богдановић за Сакраменто, Никола Јокић у Денверу и Немања Бјелица у Минесоти. Сви они играју важне улоге у својим тимовима, баш као што су то некада чинили Владе Дивац и Предраг Стојаковић у Кингсима.

        „Србија увек има добре играче. Свих ових година радимо и сјајне ствари за репрезентацију. Наша земља има много талентованих кошаркаша, али су Срби одлични и у другим спортовима - фудбалу, ватерполу, одбојци, иако смо мала држава“, навео је Боби.

        Марјановић, који је летос са националним тимом освојио сребрну медаљу на Европском првенству, није још сигуран да ли ће наступати за Србију у септембру другом кругу квалификација за Светско првенство 2019. године.

        „Не размишљам о томе сада. Искључиво сам сконцентрисан само на победе са Клиперсима“, навео је Марјановић.

Порука за Звезду

        Упркос селидби, густом распореду и обавезама у NBA лиги, Бобан Марјановић прати и догађања у европској кошарци и свој бивши клуб Црвену звезду. „Останите јаки“, поручио је навијачима црвено-белих.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари