Црвена звезда: Првог дана продато 7000 карата!

ВЛАДА ОГРОМНО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА УТАКМИЦУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ СА ЛОКОМОТИВОМ КУБАЊ, ПРВИ МЕЧ У ЕВРОЛИГИ ПОСЛЕ 14 ГОДИНА

        КК Црвена звезда позвала је навијача да на време набаве карте за утакмицу првог кола Евролиге са Локомотивом Кубањ која се у четвртак од 19 часова игра у Комбанк Арени је је већ у понедељак, иако су пуштене у продају после 14 часова - отишло 7000 карата.

        Улазнице за меч са екипом из Краснодара могу се купити на свим продајним местима Евент-тима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар, књижаре Делфи и још 150 продајних места широм Србије) као и на благајни Маракане од 10 до 20 сати.

        Из Црвене звезде такође апелује на све навијаче који су прошле недеље купили сезонске улазнице за трибине А, Б, Ц и Д, да на благајни Маракане изврше замену за нову картицу, с обзиром да је у међувремену клуб „спустио“ те карте у Комбанк арени са горњег на доњи ниво.

        Из тог разлога морале су да буду одштампане нове карте са новом нумерацијом сектора и новим баркодовима. Како би сви власници сезонских карата за трибине могли да уђу у дворану и како не би било проблема са очитавањем њихових баркодова, неопходно је да изврше замену.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари