Мицов пред утакмицу Звезда-Галатасарај

МИСЛИМ ДА СМО ФАВОРИТИ, АЛИ ТО ТРЕБА ДА ПОКАЖЕМО НА ТЕРЕНУ,

НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА НАВИЈАЧИ ПОНЕСУ ЗВЕЗДУ

         Владимир Мицов

         Севали су блицеви фотоапарата, а у фокусу је било много познатих лица. Пре свега ту су наши Зоран Ерцег и Владимир Мицов, али и одлично познати Нејтан Џаваји, својевремено центар Партизана, као и Нолан Смит, Американац који је срушио снове Партизана о финалу АБА лиге и пласману у Евролигу.

         - Свесни смо шта нас очекује, Арена ће сигурно бити распродата и сви се радујемо доброј атмосфери. Сигуран сам да Црвена звезда дочекује меч са доста самопоуздања с обзиром на максималан учинак у АБА лиги. Ми са друге стране имамо доста проблема са повредама и ниједан тренинг нисмо одрадили комплетни. То је практично једина наша мана - рекао је Мицов, који је потом наставио:

         - Мислим да смо фаворити, али то треба да покажемо на терену. Не смемо да дозволимо да навијачи понесу Звезду, да будемо паметни у нападу и да доста трчимо како бисмо дошли до лаких поена.

         О Црвеној звезди су прикупљене све информације.

         - То је млада екипа, испратили смо те мечеве из АБА лиге и видели да форсирају јаку одбрану из које развијају контре и доста добро трче. Не бих издвајао појединце, мада пошто све полази од плејмејкера, важно је да зауставимо Вилијамса. Ако то успемо мислим да ћемо направити добар посао.

         Мицов је више пута помињао амбијент, па смо га питали да ли се приликом припреме на тај сегмент стављала посебна пажња.

         - Ми смо искусна екипа и сви знамо шта нас чека. Већина нас је играла у Арени против Партизана и тако да неће бити непознаница.

         Наш ас је како сам каже поникао у Беопетролу, али је био у јуниорима Црвене звезде.

         - Када се игра против бившег клуба, нема ту емоција. Терен је терен.

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари