Омар Кук још певуши Звездине песме

ДВА БИВША КОШАРКАША ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ КУК И ЈЕЛОВАЦ, СТИЖУ НА МЕГДАН У ХАЛУ ПИОНИР У САСТАВУ ЛИЈЕТУВОС РИТАСА

     Омар Кук

        Црвено-бели покушаће у петак увече у гротлу хале Пионир да забележе другу евролигашку победу ове сезоне и широм отворе врата борби за Топ 16 фазу елитног такмичења.

        У Београд стиже искусна литванска екипа, која има исти скор као Звезда (1-3) и која добро зна шта је чека у главном граду Србије.

        Некадашњи крилни центар Звезде Стеван Јеловац ће први пут као играч неке стране екипе наступити у Пиониру. Поред њега, све чари играња у култној дворани, познају добро и Омар Кук и бивши „партизановац“ Миленко Тепић.

        „Већ пар дана доста мислим о томе. Највише о свему причам са Куком и Тепићем. Знамо да нас чека пакао и то ће бити ватрено крштење за многе наше саиграче. Али морамо да сачувамо хладну главу. Мени лично то ће бити веома тешко, али то је први предуслов за добар резултат“, каже Јеловац за „Спортски журнал“.

        Док ће Миленка Тепића вероватно чекати звиждуци, очекује се да Омар Кук и Стеван Јеловац буду лепо дочекани од навијача у Пиониру.

        „Кука ће вероватно дочекати аплаузи, а мене - сумњам. Он је оставио баш велики траг у Звезди, док сам ја био у клубу када је баш било тешко. Ипак, носио сам дрес Звезде, видећемо“, рекао је Јеловац и додао да Омар Кук није заборавио време проведено у црвено-белом дресу:

        „Он доста често спомиње Звезду и навијаче. И даље памти песме и певуши их. Показивао ми је и неке слике са три прста, баш се радује доласку у Београд“, открио је Стеван Јеловац у разговору за „Журнал“.

        Утакмица Црвена звезда Телеком - Лијетувос Ритас игра се у петак у 20 часова.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари