Партизан, без Кинсија, на победу против Широког

У НЕДЕЉУ ЋЕ ДЕБИТОВАТИ ПАВЛОВИЋ, КИНЗИ НЕЋЕ ИГРАТИ ЈЕР МУ ЈОШ НИЈЕ СПЛАСНУО ОТОК НА ЗГЛОБУ, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАН

Теренс Кинси

          У Партизану клупа никако да се попуни опорављеним старим снагама. Црно-беле, у недељу од 17 часова, очекује веома важан меча АБА лиге са Широким, па ће и овог пута наступити у измењеном саставу без Теренса Кинсија чији је опоравак потрајао, али са Александром Павловићем који ће дебитовати.

          - Немамо више права на кикс, без обзира на све невоље које су нас задесиле. Широки се појачао у последње време. За нас ће у недељу дебитовати Павловић, а очекујем велики број навијача на трибинима. Кинзи неће играти јер му још није спласнуо оток на зглобу - рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

          Он је истакао и да Партизан, након доласка Павловића неће доводити нова појачања.

          Екипа Партизана је, рачунајући сва такмичења, „везала“ шест пораза. Последњи у низу десио се у четвртак увече на гостовању литванском Жалгирису у Евролиги.

          - Велики је успех и то што смо се пласирали у Топ 16 фазу. Да није било повреде Драгана Милосављевића вероватно би имали шансе и за место међу осам најбољих.

          Његово одсуство се највише осетило у одбрани, јер нико није упео да „закључа“ противничке играче као он - навео је Вујошевић.

          Меч 20. кола Јадранске лиге између Партизана и Широког игра се од 17 сати у хали Пионир.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари