Партизан без решења за Барселону

У 6. КОЛУ ЕВРОЛИГЕ КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА СУ УБЕДЉИВО ПОРАЖЕНИ У „ПИОНИРУ“ У ДУЕЛУ СА БАРСЕЛОНОМ, РЕЗУЛТАТОМ 64:82

        Кошаркаши Партизана су забележили пети пораз у шест кола Евролиге. Нови пораз Партизану нанела је Барселона, која је убедљивим тријумфом 82:64 утишала 8.000 гледалаца.

        Знало се да десетковани Партизан ће тешко савладати фаворита из Каталоније и најаве Душана Вујошевића су се ипак испоставиле као тачне.

        Само у првој четвртини Партизан је успео да парира Каталонцима, јер су „београђани“ тврдом одбраном дозволили само 11 поена.

        Након периода адаптације, екипа Ћави Пасквала је сигурније заиграла у другом периоду.

        Црно-бели су издржали офанзиву гостију до 18. минута када је резултат био 30:30.

        Тада је на сцену ступио Џејкоб Пулен, чији су поени уз тројку Навара одвели Барсу на плус шест, након чега је уследио петнестоминутни одмор.

        У наставку, Каталонци су искористили велики број искусних играча у ротацији и с лакоћом су повећавали предност.

        Иако су се кошаркаши Партизана лавовски борили, Барселона је до краја треће четвртине отишла на плус 20 (62-42). Једини играч у Партизану који је био изузетно расположен био је Богдан Богдановић.

        Предност стечена у трећој четвртини била је недостижна за Партизан. Покушали су и домаћи навијачи да подигну свој тим али није ишло. У појединим тренуцима, стизали су до 14 поена заостатка, али се Барса врло брзо враћала предност.

Резултат:

        Партизан - Барселона 64:82 (17:11, 15:27, 12:26, 20:18)

        ПАРТИЗАН НИС: Аранитовић, Ловерњ 9 (12ск), Дало 2, Милутинов, Милосављевић 10, Богдановић 24, Гагић 6, Мусли 2, Шалић, Андрић, Кинзи 11, Безбрадица.

        БАРСЕЛОНА: Пулен 13, Дорси 7, Сада 4, Уертас 3, Абринес 19, Наваро 5, Тодоровић, Папаниколау 8, Хезоња 3, Лампе 9, Нахбар 3, Томић 8.

        Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари