Партизан јури F4 у Подгорици без Теренсa Кинзија

ВУЈОШЕВИЋ УБЕЂЕН ДА ТИМ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ У ЈЕДНОЈ ОД ОДЛУЧУЈУЋИХ УТАКМИЦА ЗА ОДЛАЗАК НА ЗАВРШНИ ТУРНИР ЈАДРАНСКЕ ЛИГЕ

        Теренс Кинзи

         - Ово ће бити изузетно важна утакмица за обе екипе. Свесни смо снаге противника, али и своје снаге и амбиције. Спорт је иначе интересантан и непредвидив, али је у овом случају посебно тешко прогнозирати исход. Наша основна снага је у нама самима и верујем да смо у стању да обавимо тежак задатак који је испред нас - рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

         Партизан, Цибона и Будућност боре се за последња два места која воде на завршни турнир. Партизан и Цибона имају по 16 победа, а Будућност 15.

         - Будућност годинама већ има озбиљне претензије и начин рада, и ова сезона ни по чему није различита. Имају добру и радну екипу, веома борбену и квалитетну. Као и прави домаћи терен, поготово кад долази Партизан. Прилично се радујем кад идем у Подгорицу, то је мој родни град, тамо има доста навијача Партизана, оних који су дизали 13. јул и који би то опет радили - рекао је Вујошевић.

         Кинзи има проблема са скочним зглобом десне ноге. Он ће у среду отпутовати у САД на додатне прегледе и требало би да се врати за седам дана.

         - Он је против Цибоне добио дисторзију скочног зглоба и тада је играо преко повреде. Опоравак није ишао како треба и урађене су му три магнетне резонанце. На другом снимању се приказала руптура делтоидног лигамента десног скочног зглоба. Регистровано му је веома мало парче хрскавице које може да ствара бол, и то се лечи конзервативном методом. Он уз дозиран напор може да игра и тренира, али је он хтео друго мишљење у САД и отићи ће тамо - рекао је Вујошевић.

         - Све ово се дешава у веома деликатном моменту, али кога нема без њега се мора - додао је он.

         Утакмица Будућност - Партизан игра се у понедељак у 20,45 часова.

         Спорстки журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари