Радоњић: Циљ нам је осмина финала Еврокупа

БИЛБАО ЈЕ ПРОШЛОГОДИШЊИ ФИНАЛИСТА И У СРЕДУ ИМАМО ПРИЛИКУ ДА УЖИВАМО У ЛЕПОЈ КОШАРКАШКОЈ ПРЕДСТАВИ, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ

Дејан Радоњић

          Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да је циљ црвено-белих да прођу у осмину финала Еврокупа. Звезда ће у Л групи LAST 32 фазе Еврокупа играти против Билбаа, Паниониоса и Нижњег из Новгорода.

          - Група у Еврокупу је специфична и биће јако напорно играти у кратком року шест утакмица. Циље је да прођемо даље. Билбао је прошлогодишњи финалиста Еврокупа и у среду имамо прилику да уживамо у лепој кошаркашкој представи. Сваки меч је битан јер се грешке тешко исправљају - рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали „Пионир“.

          Тренер Црвене звезде је додао да очекује максималну подршку навијача у првом колу када црвено-бели дочекују Билбао.

          - Лоше су кренули у шпанском првенству, али су касније победама над Барселоном и Лаборалом подигли форму. Играју добро код куће и на страни, и зато морамо да будемо сконцентрисани свих 40 минута ако желимо да победимо. Окосница тима су Раул Лопез, Роџер Гримау и Алекс Мумбру, талентован Прилепић и Бертанс. Добро шутирају за три поена - рекао је Радоњић.

          Тренер Звезде нагласио је да је свестан да се његова екипа налази у ужем кругу кандидата за освајање Еврокупа.

          - Мислим да смо у ужем избору за освајање Еврокупа, али има још квалитетних тимова попут Уникса, Химкија и Банвита. Не желим унапред да гледам, хоћу да идемо корак по корак - поручио је Радоњић.

          Утакмица између Црвене звезде и Билбаа на програму је среду од 19.15 сати у хали „Пионир“.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари