Теодосић на боловању до краја 2016. године?

ЛЕКАР ЦСКА ОБЈАСНИО ДА ЈЕ КОД ТЕА ДОШЛО ДО ЗАМОРА И ДА ГА МУЧЕ РАНИЈЕ НЕЗАЛЕЧЕНЕ ПОВРЕДЕ

Милош Теодосић

        Првак Европе истрчаће у „Медиоланум“ у четвртак увече без двојице најбољих кошаркаша, момака рођених 1987. године који су ове сезоне давали екипи збирно 39,78 поена по утакмици!

        После Нанда Де Колоа, ЦСКА из Москве остао је и без Милоша Теодосића, пишу руски медији.

        Према речима лекара московског гиганта, доктора Абзелилова - цитирамо - „Теодосић ће пропустити неодређен број утакмица како би поправио здравствено стање и залечио старе повреде“.

        „Тешко је рећи колико ће бити одсутан. Мора да оздрави. Не ради се о конкретној повреди која се одједном догодила, већ о старим ранама, тако да смо се одлучили на овај потез да би све остало у најбољем реду“, изјавио је Абзелилов, а преноси „Спорт Експрес“.

        Мондо из извора блиског кошаркашу сазнаје да је Теодосић, који практично није престао с кошарком од прошле сезоне (Фајнал фор Евролиге, финале ТВБ лиге, припреме репрезентације, квалификациони турнир за Рио, саме Олимпијске игре) осећа озбиљан умор и да га, поред свега, хронично мучи лист ноге који је повредио пре три сезоне.

        Теодосић је посебно оптерећен био у мечевима које је ЦСКА играо без Де Колоа, који би ускоро могао да се опорави, па је тако тренер Димитрис Итудис одлучио да поштеди најбољег плејмејкера ван NBA лиге за искушења која долазе, јер...

        Упркос повреди Де Колоа и чињеници да Џоел Фриленд није ни играо ове сезоне, „армејци“ су доминантни у евролигашком друштву са скором 9-1 и заправо могу себи да дозволе овакве превентивне потезе.

        Мондо, такође, из поузданих извора сазнаје да постоји могућност да Теодосић не наступи до краја 2016. године што конкретно значи и да неће играти на утакмицама са Миланом, ВЕФ Ригом, Барселоном, Химкијем, Макабијем, Фенербахчеом, Јенисејом и Црвеном звездом, у Београду, 29. децембра.

        Ово је, додуше, незванична информација...

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари