У „малом српском дербију“ - бољи Клиперси

ИНДИВИДУАЛНО, БИЛО ЈЕ НЕРЕШЕНО УТОЛИКО ШТО ЈЕ СВАКО ПОТВРДИО ШТА МУ ЈЕ СПЕЦИЈАЛНОСТ

 

        У „малом српском дербију“ у Лос Анђелесу, Теодосић је био најбољи асистент, а Богдановић убацио три тројке из четири покушаја. Бољи су били Клиперси, Богдановић угануо зглоб.

        Пред нешто више од 11 хиљада најнестрпљивијих NBA фанова из Лос Анђелеса који су испунили 60 одсто капацитета „Стејплс центра“, одигран је и један мали „српски дерби“.

        Индивидуално, било је нерешено утолико што је свако потврдио шта му је специјалност, али је утакмицу добио тим Милоша Теодосића.

        Богдан Богдановић, нажалост, није завршио утакмицу јер је у последњој секунди треће четвртине угануо десни зглоб и уз помоћ саиграча дошепао до клупе, а потом морао у свлачионицу из које се није враћао до краја.

        Серијама од 10:0 у трећој и 12:2 у четвртој четвртини: Ел-Еј Клиперс - Сакраменто Кингс 104:87 (22:24, 22:20, 30:24, 30:19) у једној од последњих провера пред старт сезоне 20. октобра.

        Милош Теодосић: 23 минута као стартер, 8 поена, 1/2 за два, 2/3 за три, два скока, шест асистенција, две украдене, једна изгубљена лопта, једна блокада, „плус 14“ с њим на паркету.

        Богдан Богдановић: 19 минута са клупе, 2/5 за два, 3/4 за три, један скок, две изгубљене лопте, „плус 6“ с њим на паркету.

        Код Кингса само је Зек Рендолф био ефикаснији од бившег шутера Партизана и Фенербахчеа са 14 поена, четири мање од Блејка Грифина из Клиперса.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари