Ватутин: Тео је затворен тип, Родригез - весео

МИЛОШ НЕ ПОКАЗУЈЕ ОСЕЋАЊА НА ТЕРЕНУ, ДОК СЕРХИО МОЖЕ

ДА ПОСТАНЕ ИДОЛ НАВИЈАЧИМА ЦСКА

Милош Теодосић и Андреј Ватутин

        Шпански плејмејкер показао се као више него адекватна замена за Милоша Теодосића, утисак је председника ЦСКА.

        Милош Теодосић летос је после шест година напустио ЦСКА и потписао за NBA тим Лос Анђелес Клиперс, након што је одбио понуду руског гиганта да продужи уговор.

        Као замена за српског „мађионичара“ стигао је Серхио Родригез, повратник у Европу из САД и до сада показао одличне партије, последњу против Црвене звезде у Београдској арени, када је забележио 11 поена и девет асистенција за 23 минута.

        „Милош је шест година играо генијално за нас, његови наступи били су јединствени. Али, он више није овде, дошао је Родригез и показао да је такође одличан играч, али и другачији. Пре свега емотивно, јер је Теодосић затворен тип, не показује осећања на терену, а камоли у животу, док Серхио може да постане идол навијачима ЦСКА“, рекао је Ватутин, а преноси грчка „Газета“.

        Ватутин је задовољан играма бившег плејмејкера Реала, али и комплетног тима.

        „Серхио је харизматичан, невероватно отворен и весео момак. Код Милоша нисмо знали шта ће да захтева када се пробуди, ха-ха. За сада је Родригез одушевио све у Москви, надам се да ће тако наставити до краја сезоне“, рекао је председник тренутно водећег тима Евролиге.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари