Евролига казнила Црвену звезду са 6.500 евра

ЗБОГ БАЦАЊА МЕТАЛНОГ НОВЦА И УПАЉАЧА НА ПАРКЕТ, ТОКОМ УТАКМИЦЕ СА ФЕНЕРБАХЧЕОМ

        КК Црвена звезда Телеком поново мора да плати казну због неспортског понашања својих навијача. Први пут у 2017. години, али ко зна који укупно, подсећају црвено-бели у свом саопштењу, у ком наводе да је клуб до сада платио Евролиги више десетина хиљада евра само за казне.

       „Због тога, још једном апелујемо на све гледаоце, навијаче КК Црвена звезда и љубитеље кошарке у Србији, да спортски навијају у наредним утакмицама црвено-белих у Евролиги, јер свака наредна казна може поново довести до суспензије домаћег терена“, пише у саопштењу на клупском сајту.

        Овај пут, Звезда је кажњена 6.500 евра због бацања металног новца и једног упаљача на паркет, током утакмице 17. кола са Фенербахчеом.

        „Због убацивања тврдих предмета (кованог новца и упаљача) током треће и четврте четвртине, клуб је кажњен са 5.000 евра. Такође, КК Црвена звезда кажњен је са додатних 1.500 евра због уласка навијача на терен након утакмице. Том приликом, дисциплински судија је навео да су судије и играчи и тренери оба тима несметано и без икаквог инцидента напустили паркет“, наводе црвено-бели.

        Звезда наредну утакмицу Евролиге игра у четвртак у Тел Авиву против Макабија (20.05).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари