Вујошевић: Да нам власника не проналази Вучић...

ОВО СУ МЛАДИ ИГРАЧИ ОД КОЈИХ ВЕЋИНА НИЈЕ ДОБИЛА ПЛАТУ ОВЕ ГОДИНЕ, УПРКОС ТОМЕ ОБАВЉАЈУ ЗАДАТКЕ ЗА ПОШТОВАЊЕ

Душко Вујошевић

        Душко Вујошевић, тренер Партизан НИС-а се на синоћној конференцији за медије осврнуо још једном на тешко финансијско стање у клубу:

        - Звезда и Партизан су за класу испред осталих, али није лако добити Раднички. Имају доста шутера за три поена, много играча са поенима у рукама. Похвалио бих екипу на углавном добром односу и квалитетном скоку. Можемо још брже и боље. Ова утакмица показује квалитет овог тима, да о њему не може да се суди на основу једне лопте која је онако ушла против Цедевите. Ово јесу млади играчи од којих већина није добила плату ове године. Упркос томе, ношени младошћу, публиком и другим примерима обављају задатке крајње људски и за поштовање. Сваки тренинг одраде на најбољи начин. Партизан је увек прво правио резултате на основу којих је добија средства која су временом постајала све мања. Ове године смо имали све, коректно суђење, 20 хиљада навијача, али нисмо успели да добијемо Цедевиту. Једноставно, то је један моменат и пример да покажемо да немамо ниску тачку топљења, већ да можемо и у тежим условима да останемо чврсти и сачувамо екипу. Тумачити Партизан на основу утакмице са Цедевитом, било би злонамерно.

        Вујошевић је додао:

        - Партизану предстоји тешко доба, помиње се приватизација. Не бих волео да власника Партизана проналази Вучић, јер знам који би задатак био тог власника. Ја сувише нервозно реагујем на критике. Знам да радим јавни посао и да морам да будем спреман.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари