Звезда уз помоћ Делија руши Панатинаикос

ЛИЈЕТУВОС РИТАС ЈЕ ПОКАЗАО ДА ЈЕ ПАНАТИНАИКОС РАЊИВ.

ДА ЛИ ЈЕ РЕАЛНО ДА ЦРВЕНО БЕЛИ УРАДЕ ТО ИСТО?

Дејан Радоњић

        Црвена звезда Телеком је показала да има квалитет и да може да се носи са најјачима у Европи.

        Али, време је да покаже и да може да побеђује! А, из угла навијача чини се да је сада (20,30, Спорт клуб) идеалан тренутак да се то догоди.

        Није реално пред тим Дејана Радоњића ставити такво бреме када се са друге стране налази екипа чија је историја поплочана трофејима.

        Руку на срце, објективан поглед не оставља много шансе црвено-белима. Али, када загрми из грла Делија, а играчи оставе срце на паркету, онда су и чуда могућа.

        Управо овакав епилог је и најавио млади стручњак на кормилу Црвене звезде Телеком.

        - Очекујем да наши навијачи направе такав амбијент који ће да нас доведе у предност, без обзира што играмо против далеко искусније и квалитетније екипе, која иза себе има много титула и прегршт оваквих мечева. То нам је уз далеко бољу одбрану него што је то био случај против Макабија и Локомотиве Кубан готово неопходно да бисмо парирали веома снажном противнику. А, нема дилеме да играмо против екипе која и ове године конкурише за сам врх Европе - истакао је Дејан Радоњић.

        Лијетувос Ритас је показао да је Панатинаикос рањив. Колико је реално да Црвена звезда то исто уради?

        - Литвански тим је искористио моменат када је због учешће у квалификацијама за Евролигу био у бољој форми од осталих екипа. Тај дуел је дошао у тренутку када је Ритас већ био на максималном нивоу, а остале екипе се тек дизале. А, колико је реално да победимо? Панатинаикос није само фаворит против Црвене звезде.

        Од снаге центарске линије Панатинаикоса просто застаје дах. Њену основну снагу чине Гист и Лазме, добро позната лица у Србији.

        - Сигурно да они доминирају у скоку. Дакле, мораћемо мало боље да заграђујемо и остваримо више контакта. На тај начин можемо да решимо њихову атлетску надмоћ. Панатинаикос је екипа која већ годинама доминира Евролигом. Очекује нас веома тешка утакмица за коју се спремамо већ дуже време, практично од меча против Макабија - истакао је Иван Раденовић.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари